Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INTERNAL BLEEDING - új albummal készült a legendás "NYC-death metal" banda


2017-04-05

Az Internal Bleeding hamarosan kiadja következő nagylemezének első single-dalát, ami a 'Final Justice' címet viseli.

A veterán new yorki Internal Bleeding együttes új stúdióalbuma 'Corrupting Influence' címmel jelenik meg, várhatóan a nyár folyamán. Az albumról - ami "ott folytatódik, ahol a 2014-es 'Imperium' abbamaradt" - elsőként egy 'Final Justice' című single lát napvilágot (a dalhoz lentebb elérhető egy rövid ízelítő).

"A 'Final Justice' újabb, intezínvebb szintre emeli az Internal Bleeding egyébként is kimunkált, bejáratott hangzását" - közölte a banda. "A dal tele van kemény ütemekkel, slam-témákkal, groove-okkal - ezt persze mindenki el is várja tőlünk; de ezek mellett azt mondhatjuk, hogy egyben szofisztikáltabb, élesebb és összpontosítottabb mindennél, amit eddig műveltünk... A stúdiózás közben az "élő hangzás" elérése volt a cél; pontosabban az, hogy mellőzzünk mindenféle agyon-szerkesztett, túlmunkált hangtechnika megoldást, ami manapság jellemző sok albumra. Visszatértünk tehát az alapokhoz, ami annyit tesz, hogy magunkhoz ragadjuk a hangszert, és a szart is kijátsszuk belőle!".

Az új single az Internal Bleeding soron következő, észak-amerikai, Vader-rel közös turnéjának felvezetőjeként jelenik meg. A Strike Of The Empire nevezetű, 21 állomásos körút május 27-én veszi kezdetét, a dél-karolinai Spartanburg városában, és június 16-án ér véget New York City-ben. Az előzenekarok a Sacrificial Slaughter, a Voices Of Ruin és a Micawber lesznek.

Hamarosan közzéteszik az új dalt, valamint a 'Corrupting Influence' album részleteit...


INTERNAL BLEEDING - új albummal készült a legendás
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás