Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PRIMAL FEAR - itt az 'Angels of Mercy' című koncertlemez friss performansz-klipje, a 'Rulebreaker'!


2017-06-02

A német power metal banda a Frontiers jóvoltából jelenteti meg az 'Angels of Mercy – Live in Germany' című koncert-anyagot, június 2-án.

Ralf Scheepers énekes már a tavalyi év végén elárulta: "2017-ben kiadjuk a Primal Fear új koncert-DVD-jét, amire egy komplett buli felvételét rögzítettük az európai turnén. Emellett egy bónusz felvételnek is helyet adunk a lemezen - ezt a cseh Masters Of Rock Fesztiválon vettük fel. Természetesen ennél jóval több bónusz anyag fog szerepelni a DVD-n, és rengeteg meglepetésre is számíthattok!".

Mint kiderült, a koncert-kiadvány 'Angels of Mercy – Live in Germany' címmel jelenik meg június 2-án, CD-n, DVD-n, Blu-rayen, bakeliten, digitálisan és speciális box-szettben, az alább látható borítóval és tartalommal:

CD

01. Countdown To Insanity
02. Final Embrace
03. In Metal We Trust
04. Angel In Black
05. Rulebreaker
06. Sign Of Fear
07. Seven Seals
08. Angels Of Mercy
09. The End Is Near
10. Rollercoaster
11. The Sky Is Burning
12. Nuclear Fire
13. When Death Comes Knocking
14. Metal Is Forever
15. Fighting The Darkness

DVD / Blu-Ray

01. Countdown To Insanity
02. Final Embrace
03. In Metal We Trust
04. Angel In Black
05. Rulebreaker
06. Sign Of Fear
07. Seven Seals
08. Let There Be Drums
09. Angels Of Mercy
10. The End Is Near
11. Rollercoaster
12. The Sky Is Burning
13. Nuclear Fire
14. When Death Comes Knocking
15. Metal Is Forever
16. Fighting The Darkness
17. Running In The Dust

Bónuszok

The End Is Near (videoklip)
Angels Of Mercy (videoklip)
When Death Comes Knocking (videoklip)
King For A Day (videoklip)
Strike (videoklip)
Chainbreaker (Live At Master Of Rocks)
Rulebreaker World Tour 2016 (dokumentáció)

Az elmúlt esztendő meglehetősen intenzív mederben zajlott le a Primal Fear háza táján. Miután januárban megjelent legutóbbi stúdióalbumuk, a 'Rulebreaker', belevágtak egy nagyszabású világkörüli turnéba, melynek során teljes munkásságukat felelevenítették a lelkesebbnél lelkesebb rajongók előtt.

"Európában kezdtük a körutat - 11 országot jártunk be; az új koncertfelvételt pedig Stuttgartban rögzítettük. Egyébként ez a Primal Fear első Blu-Ray-kiadványa... Később az USA-ba és Kanadába, majd Japánba és - most először - Ausztráliába látogattunk. Aztán felléptünk néhány rendkívül jó hangulatú nyári fesztiválon; utána pedig további 10 orsrzágot jártunk be Dél- és Latin-Amerikában. Az évet pedig egy újabb európai körúttal zártuk. 2016 tehát egy fantasztikus esztendő volt a banda számára - ezúton szeretnénk is megköszönni minden egyes rajongónak, aki velünk tartott a kalandos út során!" - nyilatkozta az egyik alapító, Mat Sinner basszusgitáros.

Ralf Scheepers (a másik alapító) énekes hozzátette: "A bőröndömben mindvégig nálam volt egy kézikamera, amivel a turné szinte összes állomásán fel tdtam venni az izgalmasabb jeleneteket, színfalak mögötti történéseket, vicces pillanatokat. Ezt a szóban forgó koncertet már e fantasztikus világkörüli turné legelején szalagra rögzítettük; az eredmény pedig magáért beszél: perfekt módon sikerült leképeznünk a Primal Fear általános koncertjeinek intenzitását. A DVD-n és a Blu-rayen egyébként rengeteg bónusz-anyagot, videoklipet és meglepetést is felfedezhettek. Mi csak annyit mondanánk, hogy nagyon büszkék vagyunk erre az anyagra, amit örömmel juttatunk el hozzátok... Élvezzétek hát a műsort, és ne feledjétek feltekerni a hangerőt a maximumra!".

Alább elérhető a DVD első két trailere; itt pedig megtekinthető a 'Metal Is Forever' és a 'The End Is Near' hivatalos performansz-klipje:

A Primal Fear nyári / őszi turné-beosztása az alábbi plakáton tekinthető meg:

A banda legutóbbi stúdióalbuma, a 'Rulebreaker' 2016. január 29-én jelent meg, a Frontiers Records gondozásában (a lemezről bővebben itt írtunk).

A 'Rulebreaker' első lemezbemutató turnéja 2016. február 28-án ért véget. A Brainstorm és a Striker társaságában megrendezett körút február 21-én érkezett Budapestre, a Barba Negra klubba. A turné második felvonása az USA-ban került megrendezésre (április-májusban), a Luca Turilli's Rhapsody társaságában (erről itt lehet bővebben olvasni); később pedig Ausztráliában is fellépett néhány koncert erejéig a német banda.


PRIMAL FEAR - itt az 'Angels of Mercy' című koncertlemez friss performansz-klipje, a 'Rulebreaker'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás