Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ismét teljes a PORTRAIT felállása


2017-04-22

A svéd heavy metal banda - ami legutóbb 2014-ben adott ki albumot ('Crossroads' címen) néhány napja friss hírekkel szolgált:

"Büszkén jelentjük, hogy végre sikerült megtalálnunk új basszusgitárosunkat. Az ő neve Fredrik Petersson, akit ismerhettek például a Nidhöggr zenekarból, de korábban megfordult a The Ancients Rebirth felállásában is. Első, Portrait-tel közös bulija április 29-én lesz esedékes, a Stockholm Slaughter fesztiválon. Üdvözlünk téged a Pokolban, Fredrik".

Két héttel később bemutatta új gitárosát is a banda: "Új gitárosunk nem más, mint Robin Holmberg (aki tagja a Vampire-nak is). Robin a tavalyi év végén kivált David Olofsson helyére érkezett. Új felállásunk első koncertje - mint azt már jól tudjátok - az április végi Stockholm Slaughter fesztiválon lesz esedékes. Az alábbi fotót Daniel Falk készítette".

A Portrait 2006-ban alakult. Egy demó-felvétel és két kislemez és egy saját finanszírozású album után jelent meg második, nagysikerű 'Crimen Laesae Majestatis Divinae' (Metal Blade Records) albumuk 2011-ben. Számos turnét és fesztivál-fellépést követően2013-ban indultak el újabb albumuk munkálatai. A közel egy éven át készülő anyagot Tore Stjerna és a banda tagjai producelték, a Necromorbus Stúdióban. A Portrait 2014. április 25-én adta ki legutóbbi, második stúdiólemezét. A 'Crossroads' - amiről bővebben itt írtunk - a Metal Blade Records jóvoltából jelent meg.

A Portrait jelenlegi felállása így néz ki:

Per Lengstedt - ének
Christian Lindell - gitár
Robin Holmberg - gitár
Fredrik Petersson - basszusgitár
Anders Persson - dobok


Ismét teljes a PORTRAIT felállása
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás