Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új énekesét a DEMONICAL


2017-04-12

A svéd death metal banda hivatalosan is megvált Sverker Widgren énekestől, akinek utódját most mutatták be.

"Különböző idő- és prioritással kapcsolatos gondok okán megváltunk Sverker Widgren-től. Lévén minden történetnek két oldala van, és az egyik vélemény szögesen ellentmodhat a másiknak, arra kérünk titeket, a részleteket hagyjátok meg az érintett felek ügyének - ez azt jelenti, hogy a jövőben nem szeretnénk ezzel foglalkozni a nyilvánosság előtt... Annak érdekében, hogy elkerüljünk mindenféle félrevezető spekulációt, közöljük veletek, hogy semmi rosszmájúság nincs a történetben: megköszöntük Sverker-nek az elmúlt évek munkáját, és természetesen a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve".

"Lévén bandánk mindig is a 'csak a legjobb lehet elég jó' mottó alatt működött, izgatottan jelentjük be, hogy csatlakozott hozzánk Svédország egyik prémium death metal-énekese, Alexander Högbom (akit többek között az October Tide és a Centinex frontembereként ismerhettek), mint állandósult tag".

"És hogy még magasabbra emeljük a lángot, ezúton jelentjük be azt is, hogy több mint két év elteltével a Demonical hivatalos taggál nyilvánította az eddig session-zenészként dolgozó Eki Kumpulainen gitárost és Kennet Englund dobost is".

"Ezzel az új, szilárd felállással vágunk neki a jövő héten egy kisebb finn körútnak, és persze a nyári, kelet-európai turnénak; ősszel pedig a következő album stúdiós munkálatainak. Igen, jól olvassátok, ősszel végre véglegesíteni tudjuk ötödik nagylemezünket, aminek megjelenése 2018 elejére várható. A munkálatokhoz ezúttal egy díjnyertes svéd producert választottunk; így biztosak vagyunk abban, hogy ez az album - ami felidézi a korai kiadványaink szellemét - egy kiváló minőségű ópusz lesz; egy új fejezet a Demonical történetében, és a Svéd Death Metal könyvében. Dicső jövő áll tehát előttünk!".

Alexander Högbom hozzátette: “Izgatottan és nagy megtiszteltetéssel veszem vállaimra Sverker Widgren feladatait a Demonical zenekarban. Közel 10 esztendeje ismerem ezt a bandát; korábban már bejártuk közösen a világot, egymás előzenekaraiként. Részemről ez egy újabb lépés a sötét svéd death metal rejtelmei irányába”.

A Demonical soron következő turnéján a finn black metalista Author lesz az előzenekar, de néhány koncert során fellép a stockholmi death-black alakulat, az Angrepp is. A nyári körút keretében, július 28-án ellátogat a három banda a körmendi Total War Fest-re.

A Demonical legutóbbi lemeze, a 'Black Flesh Redemption' című EP - amiről bővebben itt írtunk - 2015 áprilisában jelent meg, az Agonia Records jóvoltából.


Bemutatta új énekesét a DEMONICAL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás