Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Előzetes az új SUFFOCATION albumhoz


2017-06-01

A veterán new yorki death metal banda a Nuclear Blast jóvoltából adja ki soron következő nagylemezét, '...Of the Dark Light' címen.

Az '...Of the Dark Light' a Suffocation nyolcadik stúdióalbuma, egyben az első, amin Charlie Errigo (Pyrexia) gitározik és Eric Morotti (Killitorous, Blind Witness) dobol.

A június 9-én megjelenő album produceri munkáit maguk a Suffocation tagjai végezték, a Full Force Stúdió falai között; de a munkálatokba besegített Joe Cincotta (Obituary) hangmérnök is, vendégként pedig Kevin Muller (The Merciless Concept) vokálozik néhány dalban. A keverést és a maszterizálást a világhírű Chris "Zeuss" Harris (Hatebreed, Arsis, Suicide Silence) végezte; a lemez borítóját pedig Colin Marks (Origin, Fleshgod Apocalypse, Kataklysm) készítette.

Az album különböző formában előrendelhető itt. Ízelítőképpen pedig lentebb elérhető a 'Your Last Breaths' című szám vizualizációs klipje és a 'Return To The Abyss' szöveges videója.

A lemez borítója és tracklistája így néz ki:

01. Clarity Through Deprivation
02. The Warmth Within The Dark
03. Your Last Breaths
04. Return To The Abyss
05. The Violation
06. Of The Dark Light
07. Some Things Should Be Left Alone
08. Caught Between Two Worlds
09. Epitaph Of The Credulous

Újabban megjelent az előbbi dal dobos playthrough-videója, amit Eric Morotti prezentál:

Alább elérhető az album első három hivatalos előzetese:

A Suffocation részt vett a Morbid Angel és a Revocation közös májusi turnéján; júniusban pedig Észak-Amerikában adnak koncerteket. A körút dátumai és állomásai itt érhetők el.

A Suffocation legutóbbi nagylemeze, a 'Pinnacle of Bedlam' 2013. február 15-én jelent meg, szintén a Nuclear Blast jóvoltából.


Előzetes az új SUFFOCATION albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás