Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a MR. BIG új klipje, ami a 'Defying Gravity' album címadó dalához készült!


2017-07-14

A veterán hard rock banda július 21-én adja ki az új nagylemezt, a Frontiers Music Srl jóvoltából; ezt követően pedig világkörüli turnéra indul.

A 2014-es '...The Stories We Could Tell' album folytatását ezúttal is az a Kevin Elson producelte egy los angelesi stúdióban, aki annak idején együtt dolgozott a bandával, a klasszikus 'Mr. Big' (1989), 'Lean Into It' (1991) és 'Bump Ahead' (1993) albumokon.

A Mr. Big basszusgitárosa, Billy Sheehan és gitárosa, Paul Gilbert a japán Young Guitar magazinnak adott interjút (videó lentebb), amiben az előbbi elmondta, hogy Kevin Elson "egy legendás srác - vele a legkönnyebb dolgozni ebben a szakmában". Gilbert hozzátette: "Nagyon élvezetes a Kevin-nel közös munka: dolgozni is jó vele, meg szimplán együtt lógni is... Annak idején is nagyon jól kijöttünk együtt - mindig is fantasztikus hangzással látta el a dalainkat. Ő egyszerűen mindenre képes, amit egy multi-funkcionális producertől elvárhatunk".

Sheehan a 'Defying Gravity' dalszerzői munkája kapcsán a következőket is elmondta: "Jó érzés, hogy megadatott számunkra az a luxus, hogy egyszerre, egy időben dolgozhatunk a stúdióban. Így odafigyelhettünk a részletekre, és nem kellett rohannunk sem. Ebben a formában pedig roppantul kreatívak voltnk. Kevin Elson révén pedig még termékenyebbek lehettünk, és a munka is zavartalanul haladt".

Gilbert továbbá elmondta: "A legtöbb gitárszólómat tulajdonképpen élőben, a bandával közösen rögzítettük; ugyanis az évek során sikerült kifejlesztenem improvizációs készségeimet. Ez a felszabadultság pedig egyértelműen kiérezhető az új dalokból, mind a dallamokat, mind a súlyosabb témákat tekintve".

A 'Defying Gravity' albumon a Mr. Big eredeti, klasszikus felállása játszik; tehát Gilbert, Sheehan, plusz Eric Martin énekes és Pat Torpey dobos; de néhány szóló erejéig beszállt a munkálatokba az a Matt Starr dobos is, aki 2014 óta több alkalommal is helyettesítette a Parkinson-kórral küzdő Torpey-t.

Az album július 21-én lát napvilágot, az olasz Frontiers Records gondozásában, digitális formában, valamint CD-n és deluxe változatban, amihez egy ajándék DVD is jár (a DVD-n videoklipek, színfalak mögötti videók, valamint interjúk láthatók - ennek egy részlete elérhető a lenti lejátszón). A lemez augusztus 18-án bakeliten és speciális gyűjtői boxban is megjelenik, 500 példányban (benne CD, DVD, LP, poszter, számozott litográfia, póló és matrica).

A tracklista:
01. Open Your Eyes
02. Defying Gravity
03. Everybody Needs A Little Trouble
04. Damn I’m In Love Again
05. Mean To Me
06. Nothing Bad (About Feeling Good)
07. Forever And Back
08. She’s All Coming Back To Me Now
09. 1992
10. Nothing At All
11. Be Kind

A Mr. Big aktuális lemezbemutató turnéja május 31-én indult, Milwaukee-ban. A körút amerikai felvonásának dátumai és állomásai itt érhetők el; hamarosan pedig közzéteszik a további, kibővített turné részleteit is...

Ízelítőképpen az új albumhoz, alább meghallgatható az '1992', a 'Mean To Me' és a 'Forever And Back' című szám, valamint megtekinthető az 'Everybody Needs A Little Trouble' videoklipje:

Újabban megjelent a címadó dal hivatalos videoklipje is:

A Mr. Big 2014-ben adta ki legutóbbi nagylemezét. A Pat Regan (Deep Purple, Warrant, Keel) producelésében készült '...The Stories We Could Tell' elnevezésű anyag - melyet a banda tagjai mindössze egy hónap alatt rögzítettek - szintén a Frontiers Records gondozásában került kiadásra. Bővebben az albumról itt írtunk.


Itt a MR. BIG új klipje, ami a 'Defying Gravity' album címadó dalához készült!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás