Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STONE SOUR - videoklip a 'Hydrograd' album 'Song #3' című dalának akusztikus változatához


2017-07-05

A Corey Taylor (Slipknot) vezette Stone Sour június 30-án (a Roadrunner jóvoltából) adta ki 'Hydrograd' című stúdióalbumát.

A 'Hydrograd' albumot az észak-hollywoodi Sphere Stúdióban rögzítették, a neves Jay Ruston (Anthrax, Steel Panther, stb.) producelésében; méghozzá élőben, mindenféle modern hangtechnikai eszköz mellőzésével. A 18 rögzített dalból végül 15 került fel a lemezre - ezek cím szerint a következők:

01. YSIF
02. Taipei Person/Allah Tea
03. Knievel Has Landed
04. Hydrograd
05. Song #3
06. Fabuless
07. The Witness Trees
08. Rose Red Violent Blue (This Song Is Dumb & So Am I)
09. Thanks God It's Over
10. St. Marie
11. Mercy
12. Whiplash Pants
13. Friday Knights
14. Somebody Stole My Eyes
15. When The Fever Broke

A banda elsőként a 'Fabuless' című számot osztotta meg; mégpedig hivatalos videoklip formájában, amit április 18-án forgattak Los Angeles-ben. Később bemutatták a 'Song #3' című szám kisfilmjét is. A lemez előrendelése (stonesour.com) esetén ingyenesen azonnal letölthető a két single. Újabban megjelent a 'Mercy' című szám hivatalos live-klipje, amit az album rögzítésének helyszínén (Sphere Studios) forgattak; a megjelenést követően pedig megosztották a 'Somebody Stole My Eyes' című szám 360°-os performansz-videóját és a 'Song #3' akusztikus változatának kisfilmjét is - lentebb ezek is elérhetők.

Corey Taylor frontember elmondta a 'Hydrograd' album kapcsán: "Azt hiszem, ez a legjobb anyag, amit valaha is kiadtam a kezemből. Többféle irányzat felfedezhető rajta, de alapvetően hard rock muzsikáról van szó - mind klasszikus, mind modern értelemben. Meg persze van egy kis heavy metal, és egy kis punk is a dologban. Olyan elemeket vittünk tehát a zenénkbe, amikkel korábban meg sem próbálkoztunk".

Johnny Chow basszusgitáros - aki "lényegretörő rock 'n' roll albumnak" nevezte a 'Hydrograd'-ot - így nyilatkozott: "Egy meglehetősen groove-orientált, dallamos, felejthetetlen refrénekkel teli albumról van szó. Vannak rajta lassabb számok is, de azok is épp oly faszául szólnak, és épp olyan ritmusosak, mint a többi tétel".

Taylor május végén a Rocklahoma fesztiválon adott interjút az új albummal kapcsolatban - a Rock 100.5 The KATT rádiónak elmondta: "Soha életemben nem érzetem még ilyen jól magam egy album munkálatai közben, mint ezesetben. Egyben sosem volt haladt még ilyen könnyen egyik albumrögzítés sem. Egy nagyon erős, tökös, feszes, pusztító hangzású, rockos anyagról van szó; ami egyben dallamos, és vannak rajta csajoknak szóló dalok is. Másképp úgy mondhatnám: minden rajta van ezen az anyagon, amit egy rock 'n' roll lemeztől elvárnál. A 'Hydrograd' kétségkívül azon dolgok egyike, amire a legbüszkébb vagyok".

A Stone Sour május 18-án, az Ohio-i Rock On The Range fesztiválon mutatta be először élőben az új dalokat; a nyár folyamán pedig a Korn előzenekaraként turnézik a banda Észak-Amerika területén, a Serenity Of Summer nevezetű körút keretében. November 15. és december 15. között pedig a The Pretty Reckless társaságában bonyolítanak le egy 21 állomásból álló európai turnét.

Nemrég közzétették a 'Taipei Person/Allah Tea' című szám audióját is:

A Stone Sour legutóbb egy feldolgozás EP-sorozattal jelentkezett, előző teljes értékű nagylemezeik pedig 2012-13 folyamán jelentek meg, 'House Of Gold & Bones 1 & 2' címmel.


STONE SOUR - videoklip a 'Hydrograd' album 'Song #3' című dalának akusztikus változatához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás