Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újra egyesíti erejét Ozzy Osbourne és Zakk Wylde - turnéra indul a klasszikus felállás


2017-04-28

Több mint egy évtized után ismét együtt a világegyik legveszélyesebb gitáros-énekes párosa, Ozzy Osbourne és Zakk Wylde.

Zakk Wylde mellett ismét a régi Ozzy-banda felállása (Rob "Blasko" Nicholson basszusgitáros, Tommy Clufetos dobos és Adam Wakeman billentyűs) indul amerikai turnéra július 14-én. Az újjáalakult Ozzy-banda első koncertjét a wisconsini Rock USA fesztiválon rendezik meg; két nappal később pedig fellépnek a Chicago Open Air Fesztiválon is. A további koncertek leszervezése folyamatban van, de várhatóan ősszel és télen is együtt járja Észak-Amerikát a klasszikus felállás.

Ozzy és Zakk (akit az énekes egy "kibaszottul zseniális gitárosnak" nevez) legutóbb 2006-ban turnézott együtt; egy évvel később pedig közösen vették fel a 'Black Rain' albumot. Az Ozzy-banda gitárosa ezt követően a Firewind-ből ismert Gus G. lett.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra Zakk, Blasko, Tommy és Adam társaságában turnézhatok. Ez az, ahova én tartozom" - nyilatkozta Ozzy a különleges reunion kapcsán.

Íme az eddig bejelentett 2017-es turné-dátumok:

Júl. 14 - Oshkosh, WI - Rock USA
Júl. 16 - Chicago, IL - Chicago Open Air Festival
Aug. 09 - Sturgis, SD - The Legendary Buffalo Chip
Aug. 21 - Cartersville, IL - Moonstock 2017 Festival

Végül egy másik fantasztikus hír: Ozzy és bandája 2018-ban új stúdióalbumot ad ki, az Epic Records jóvoltából!

Ozzy és Zakk legutóbb 2015 novemberében, az Ozzfest japán "kiadásán" állt közösen színpadra. A nagyszabású tokiói koncerten több neves vendég (pl. Tom Morello, Dave Navarro) is fellépett a banda színeiben. Minderről itt számoltunk be.

Gus G. a következő szavakat intézte Ozzy-hoz Wylde visszatérését követően: "Nagy megtiszteltetés és privilégium volt számomra, hogy 2009 óta a te oldaladon zenélhettem. Rengeteg szép időt éltem ezidő alatt át, és csodálatos tapasztalatra tettem szert. Ozzy és Sharon, köszi mindent; szeretlek titeket! Blasko, Adam & Tommy, veletek is nagy örömömre szolgált együtt zenélni. Rajongóként nagyon örülök, hogy újra együtt láthatom Ozzy-t és Zakk-et - régóta a pakliban volt már ez a reunion. Végül, de nem utolsó sorban: köszönet nektek, csodálatos rajongóknak, akik az évek során mindvégig támogattatok és szerettetek minket. Ozzy rules!".


Újra egyesíti erejét Ozzy Osbourne és Zakk Wylde - turnéra indul a klasszikus felállás
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás