Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Június 16-án megjelenik a CHEAP TRICK új albuma, a 'We're All Alright!'


2017-06-07

A legendás rockbanda új, 18. stúdióalbuma immáron előrendelhető.

A Cheap Trick létrehozott egy rajongói költségfedező PledgeMusic-kampány, aminek révén betekintést nyerhetük a 'We're All Alright!' stúdiós munkálataiba, és természetesen megrendelhetjük a lemezt (CD-n, digitálisan és bakeliten is). Az AccessPass révén számos extra tartalolmra (videók, demó-felvételek, stb.) és ajándékra (pólók, CD-k, LP-k, dedikált gitárpengetők, dobverők, vintage plakátok stb.) tehetnek szert a rajongók.

A 'We're All Alright!' hivatalosan június 16-án, pénteken jelenik meg. A lemezre régebben és újonnan szerzett, de frissen rögzített, mindeddig meg nem jelent dalok egyaránt felkerültek. Az album produceri munkáit Julian Raymond végezte. A 10 vadonatúj dal (a deluxe verzióban 13) közt olyan számcímek szerepelnek, mint a 'Radio Lover', a 'Lolita' és a 'She's Alright'.

A 'We're All Alright!' megjelenését követően a Cheap Trick nagyszabású világkörüli turnéra indul. Hamarosan jönnek a friss hírek, bejelentések...

A Cheap Trick legutóbbi, 17. stúdiólemeze 2016 áprilisában jelent meg, 'Bang, Zoom, Crazy... Hello' címmel, a 2009-es 'The Latest' album folytatásaként.


Június 16-án megjelenik a CHEAP TRICK új albuma, a 'We're All Alright!'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás