Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik a GRAHAM BONNET BAND első koncertlemeze, a 'Here Comes the Night' - itt a friss performansz-klip!


2017-06-22

A Rainbow, az Alcatrazz, az Impellitteri és az MSG együttesekben is megfordult veterán hard rock-énekes, Graham Bonnet és nemrégiben alakult szólóbandája ismét összeállt a Frontiers kiadóval.

A Graham Bonnet Band a harmadik éves Frontiers Rock Fesztiválon rögzítette új koncert-anyagát, 2016. április 24-én. A koncertfilm CD-n, DVD-n és Blu-rayen is megjelenik, 2017. július 7-én.

A Beth-Ami Heavenstone basszusgitáros, Conrado Pesinato dél-amerikai szólógitár-virtuóz és a legendás Mark Zonder (Warlord, Fates Warning) dobos révén kiegészült Bonnet-banda egy nagyszabású best-of szettet adott elő a szóban forgó koncerten: elhangzottak többek közt a Rainbow, a McAuley Schenker Group, az Alcatrazz, az Impellitteri egy klasszikusai, és természetesen az énekes szóló-nótáinak többsége is.

Bonnet így nyilatkozott: "Hosszú idő telt el azóta, hogy kiadtam a kezemből egy hivatalos koncertfilmet; pontosan 33 év... még az Alcatrazz színeiben. Jómagam és a banda tehát roppantul izgatottak voltunk, hogy végre felvehetünk egy hivatalos performanszot; méghozzá nem máshol, mint a Frontiers Rock Fesztiválon. Persze mondanom sem, kell totálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel!”.

A Graham Bonnet Band turnézással töltötte az elmúlt két évet; eközben pedig megjelent nagysikerű dupla-albumuk, a 'The Book' (amiről bővebben itt írtunk). Mindezen tapasztalat - amihez hozzájön a legendás énekes karrierjének további négy évtizede - és felgyülemlett energia köszönt vissza a banda Frontiers Rock Fesztiválos fellépésén, aminek hivatalos koncertfilmje minden bizonnyal elkápráztat minden heavy-rock rajongót!

A CD / DVD / Blu-ray kiadvány tracklistája így néz ki:

01. Eyes Of The World
02. All Night Long
03. S.O.S.
04. Stand In Line
05. Will You Be Home Tonight
06. Jet To Jet
07. Night Games
08. Suffer Me
09. Dancer
10. Desert Song
11. Island In The Sun
12. Since You Been Gone
13. Assault Attack
14. Lost In Hollywood

A kiadvány első hivatalos ízelítői a 'Jet To Jet', a 'S.O.S.' és a 'Stand In Line' című számok performansz-klipjei - a premierek lentebb elérhetők.

A zenekar jövőbeni koncertjeinek beosztása a grahambonnetband.com oldalon érhető el.


Hamarosan megjelenik a GRAHAM BONNET BAND első koncertlemeze, a 'Here Comes the Night' - itt a friss performansz-klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás