Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DER WEG EINER FREIHEIT - pénteken megjelenik, teljes egészében végighallgatható a 'Finisterre' című album


2017-08-22

A német black metal banda a nyár végén jelenteti meg a 2015-ös 'Stellar' album folytatását.

A 'Finisterre' augusztus 25-én jelenik meg, a Season Of Mist kiadó jóvoltából.

A banda friss közleménye így szól: "Ez az album - és a legutóbbi stúdiós munkálatok - életünk legnagyobb kihívása volt. Már eleve az komoly feladat volt, hogy a saját kezünkbe vettük a produkciós munkákat, és minden felett átvettük az irányítást; de természetesen megvalósítani saját vízióinkat és kivitelezni a szándékozott hangzás, sem volt egyszerű ügy. Amit azonban sikerült letennünk az asztalra, arra nagyon büszkék vagyunk; és boldogan osztjuk meg a végeredményt veletek!".

A 'Finisterre' borítóját Max Löffler tervezte. Íme a mű és a tracklista:

01. Aufbruch
02. Ein letzter Tanz
03. Skepsis Part I
04. Skepsis Part II
05. Finisterre

A banda elsőként a 'Skepsis Part II' című tételt mutatta be az új lemezről. A dal kapcsán Nikita Kamprad frontember elmondta: "Izgatottan mutatjuk be az első dalt a 'Finisterre' albumról! A kissé komplex, progresszív instrumentális 'Skepsis Part I' című tételhez viszonyítva, az itt hallható 'Skepsis Part II' egy jóval lényegretörőbb kompozíció, aminek epikus dallamai agresszíven építik fel a baljósló, grandiózus finálét. Attól függetlenül, hogy két külön álló tételről van szó, a 'Skepsis' összessége egy iszonyatosan intenzív zenedarabot formál. Ebben a dalszöveges videóban egyébként közelebbről is megismerhetitek az epikus lemezborítót, amit ezúttal is jóbarátunk, Max Löffler illusztrált. Élvezzétek!".

Újabban megjelent a 'Skepsis - Part I' című tétel is:

A Der Weg Einer Freiheit egy stúdiós videó-dokumentációban foglalja össze az új album munkálatait. Elsőként a dob-témák rögzítése során készült felvétel látott napvilágot:

Néhány nappal a hivatalos megjelenés előtt a kiadó közzétette a teljes albumot:

A banda 2016 februárjában kiadott egy 'Neubeginn' című antológiát. A négy-lemezes limitált box-szettben - a 2015-ös 'Stellar' albumot leszámítva - a D.W.E.F. összes eddigi kiadványa megtalálható, 180 grammos bakelitlemez formájában. Erről bővebb infót itt lehet találni.

A 'Stellar' című nagylemez - ami a zenekar harmadik sorlemeze - 2015 márciusában jelent meg, a Season Of Mist kiadó jóvoltából.


DER WEG EINER FREIHEIT - pénteken megjelenik, teljes egészében végighallgatható a 'Finisterre' című album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás