Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Énekest váltott a 5FDP és a Skinlab egykori és jelenlegi tagjai alkotta INVIDIA


2017-05-17

Az Invidia új frontembere: Evan Seidlitz.

Az Invidia énekesi posztját eddig Travis Johnson, az In This Moment basszerosa töltötte be. Korábban gitáron a Skinlab-ból ismert Brian Jackson; dobokon a Downset ütőse, Chris Hamilton; basszusgitáron pedig Matt Snell (Five Finger Death Punch) működött közre. A dobost végül lecserélték Darren Badorine-ra; másod-gitárosi posztra pedig új embert vettek fel, a szintén a Skinlab-ből ismert Marcos Medina Riverát. Ez a felállás rögzítette az első Invidia albumot, ami március végén jelent meg, az SPV/Steamhammer és az Oblivion kiadók jóvoltából.

Két hónappal a debüt-album megjelenése után a banda megvált Travis Johnson énekestől; helyére pedig az az Evan Seidlitz érkezett, aki korábban olyan bandákban fordult meg, mint a Vyces, a Thrown Into Exile és a Grimace. Johnson távozásának oka, hogy a jövőben elsősorban az In This Moment-re kíván koncentrálni (lévén a banda hamarosan új albummal jelentkezik).

Az Invidia a következőket közölte Johnson távozása kapcsán: "Tiszteletben tartjuk Travis döntését, mivel tudjuk, hogy fontos pozíciót tölt be az In This Moment-ben; de számunkra meglehetősen nehéz feladat helyettesíteni őt. Travis az Invidia-család tagja volt; a történet fontos szereplője. Örömmel jelentjük azonban be, hogy helyét átvette Evan Seidlitz, aki szintén minden tekintetben tökéletes illik az Invidia-táborba. Őt is, és a korábbi bandáit is jól ismerjük, és nagy rajongói vagyunk. Őszintén reméljük, hogy ti is örömmel fogadjátok majd köreinkben Evan-t, és a nyári turnén üdvözlitek őt!".

Johnson hozzátette: "Nagyon nehéz döntés volt számomra lelépni az Invidia frontemberi posztjáról. Rendkívül büszke vagyok az albumra, amit közösen hoztunk össze. Az Invidia volt a második családom. Azonban az a helyzet, hogy nem tudok egyszerre két helyen lenni; az In This Moment-tel pedig komoly elkötelezettségeim vannak. Viszont: utódomnak nem is tudnék Evan-nál kiválóbb zenészt elképzelni! Sőtmitöbb, konkrétan én ajánlottam őt a bandának! Remélem az In This Moment és az Invidia rajongói egyaránt támogatják majd őt. Eleinte persze fura lesz, hogy valaki más énekli az én dalaimat; de tisztában vagyok vele, hogy nem tarthatom vissza az Invidiát".

Seidlitz így nyilatkozott: "Amikor Matt Snell felhívott, és megkérdezte, van-e kedvem a jövőben az Invidia frontembere lenni, nem kellett sokat gondolkoznom, mire rávágtam: 'Hogyne!'. Ezzel persze együtt jár, hogy ki kell lépnem a Vyces-ból, de az ottani srácok teljes mértékig megértenek és támogatnak engem ebben a döntésben. Travis fantasztikus munkát végzett az első Invidia albumon; én pedig már alig várom, hogy elénekelhessem ezeket a zseniális nótákat a színpadon is!".

Az Invidia és Evan Seidlitz első közös koncertjét május 17-én, szerdán rendezik meg, a híres los angelesi Whisky A Go Go klubban. Az észak-amerikai, Screaming Black Curse elnevezésű körúton az All Hail The Yeti és a Broken Rail kíséri a főbandát.


Énekest váltott a 5FDP és a Skinlab egykori és jelenlegi tagjai alkotta INVIDIA
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás