Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Köszönetet mondott brit / ír rajongóinak az IRON MAIDEN (videó)


2017-05-29

Sikeresen véget ért az Iron Maiden brit turnéja, a világkörüli Book Of Souls körút keretében. Ennek örömére a banda tagjai közzétettek egy háromperces videót, amiben köszönetet mondanak rajongóiknak:

 

Mint azt megírtuk, az Iron Maiden 2017-es világkörüli Book Of Souls turnéja április 22-én vette kezdetét, a belgiumi Antwerpenben. A körút nagy-britanniai felvonása május 4-én indult, az angliai Nottinghamben - Steve Harris basszusgitáros itt adott interjút a The Sun magazinnak.

A kérdésre, miszerint várható-e még a jövőben újabb Maiden-album, Harris így válaszolt: “Manapság mindannyian jobban odafigyelünk magunkra, mint korábban; szóval ki tudja... Már Nicko [McBrain, dobos] is 18 hónappal ezelőtt leállt az italról, hogy formában maradjon... és ugye közülünk egyébként is ő a legidősebb. Ha sikerült tartania a jelenlegi szintet, és fizikailag is képes marad ellátni a Maiden dob-pozíciójából adódó feladatokat; akkor folytatjuk. Biztos vagyok benne, hogy legalább egy album van még bennünk”.

A nottinghami koncerten készült felvételeket és az interjú további részeit itt lehet elérni.

A Book Of Souls turné - melyen a Shinedown volt az előzenekar - Nagy-Britanniát követően Írországban folytatódott, de ezután, május 27-én és 28-án két egymást követő estén adott koncertet a legendás banda a londoni O2 arénában (egyébként 7 éven belül ez volt a Maiden első teljes értékű brit aréna-turnéja). Mindkét buli (és az európai turné legtöbb állomása) teltházas műsor volt.

A zenekar ezt követően az Észak-Amerikába repül, hogy az Államokban és Kanadában lebonyolítson egy újabb nagyszabású turnét (a Ghost zenekar társaságában). Ez a körút Brooklyn-ban ér véget, szintén két koncerttel, július 21-én és 22-én.

A jövőbeni koncertek dátumainak és állomásainak listája itt érhető el. Alább megtekinthető a hivatalos 2017-es turné-trailer:


Köszönetet mondott brit / ír rajongóinak az IRON MAIDEN (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás