Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WAYWARD SONS - újabb klipet osztott meg a Little Angels frontembere, Toby Jepson által alapított banda


2017-09-16

Toby Jepson producer-mester - aki az 1994-ben feloszlott, nagysikerű Little Angels együttes frontembere volt - a Frontiers-nél írt alá lemezszerződést.

Jepson produceri munkáit az utóbbi években olyan rockbandák kamatoztatták, mint a The Answer, vagy a The Virginmarys, de zenész-hangmérnök fontos szerepet játszott az Európában és az Egyesült Államokban is széleskörű rajongótáborral rendelkező James Toseland-banda felemelkedésében is. Emellett többek közt Katie Melua is felbérelte őt dalszerzői munkálatai során, de néhány szólódallal is előrukkolt az utóbbi időben.

Az olasz Frontiers Records nemrég bejelentette, hogy Toby Jepson egy új rockbandával tér vissza a színre: a Wayward Sons együttes nevében aláírta egy lemezszerződést; ami azt jelenti, hogy megíródtak az új Jepson-dalok!

Toby tehát ismét azt csinálja, amit szeret: szívét-lelkét beleönti egy új hard rock-albumba, aminek révén - a Frontiers támogatásával - egy még szélesebb körű közönséghez eljuthat nagy volumenű zenészi / dalszerzői tehetségének gyümölcse.

"Úgy éreztem, hátra van még egy befejezetlen projekt az életemből" - közölte Jepson az új, Wayward Sons projekt kapcsán. "Vannak még elmesélnivaló történetek, eljátszandó zenék és lehalkított zajok a tarsolyomban... És mindez nem választás, annál inkább szükség kérdése volt. Egyetlen szimpla szándékkal rendelkezem: olyan zenét tegyek le az asztalra, amiben hihetek. Amiben Ti is hihettek. És ami által megmozdul bennünk valami".

A Wayward Sons debütálása egy 'Ghosts Of Yet To Come' című album formájában valósul meg. A lemez megjelenése 2017. szeptember 15.-re várható.

Jepson most bemutatta a banda többi tagját is - ők név szerint a következők: Sam Wood gitáros, Nic Wastell basszer, Dave Kemp billentyűs és Phil Martini dobos. Ez a kollektíva - közösen és külön-külön - a múltban olyan legendás bandák színeiben tetszelgett, mint a Little Angels, a Gun, a Spear Of Destiny, a Treason Kings és a Chrome Molly... egyértelmű tehát, hogy a Wayward Sons egy professzionális, egyedi hangzású együttes. A zene persze szimpla hard rock, de nagy mértékű vitalitással és energiával felvértezve, mind zenei, mind dalszövegi szempontból.

A debüt-albumot maguk a Wayward Sons tagjai producelték (Toby Jepson egyébként is világszerte magasan elismert dalszerző és hangmérnök), de a munkálatoknál besegített Chris D’Adda (Nick Cave And The Bad Seeds) is.

A 'Ghosts Of Yet To Come' borítója és dallistája így néz ki:

01. Alive
02. Until the End
03. Ghost
04. Don't Wanna Go
05. Give It Away
06. Killing Time
07. Crush
08. Be Still
09. Small Talk
10. Something Wrong

A lemezről első ízelítőként jelent meg az 'Until The End' című szám hivatalos videoklipje, valamint annak "alternatív" stúdiós verziója és akusztikus felvétele. Később napvilágot látott az 'Alive' kisfilmje, illetve annak akusztikus videója is. Íme a premierek, plusz az újonnan megjelent 'Crush' és 'Ghost' videoklip:

A Wayward Sons Facebook-oldala - ahol megtalálható többek közt a debütáló koncertek beosztása is - itt érhető el.


WAYWARD SONS - újabb klipet osztott meg a Little Angels frontembere, Toby Jepson által alapított banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás