Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Novemberben adja ki negyedik albumát a BLAZE OF PERDITION - itt az új dal, az 'Ashes Remain'!


2017-09-19

A lengyel black metal banda november 3-án jelenteti meg 'Conscious Darkness' című nagylemezét, az Agonia Records gondozásában.

Megkoronázván fennállásuk egy évtizedét - melynek során mindvégig a sötétség és a halál házasságát méltatták -, és folytatván 2015-ben megjelent albumuk, a 'Near Death Revelatons' vonalát, a Blaze Of Perdition egy új, 45 perces ópusszal állt elő.

A banda 2004-ben alakult Perdition néven - 2007-ben változtatták meg nevüket Blaze Of Perdition-re. Első körben két nagysikerű stúdiólemezük ['Towards The Blaze Of Perdition' (2010), 'The Hierophant' (2011)], két EP-jük, és több split-albumuk jelent meg. 2013 októberében adták ki következő, Devathron-nal közös mini-albumukat, a Third Eye Temple kiadó jóvoltából; rá egy hónappal azonban történt egy végzetes kimenetelű tragédia, aminek következtében a csapat basszusgitárosa, Wojciech "Ikaroz" Janus (23) életét vesztette; énekese, Pawel "Sonneillon" Marzec pedig élet-halál közti kómába esett.

Az énekes hosszú ideig tartó felépülése után azonban 2015-ben végre megújult erővel térhetett vissza a Blaze Of Perdition: 'Near Death Revelations' album - ahogy azt a címe is elárulja - a tragikus incidens során tapasztalt újjászületést mutatja be; méghozzá egy sötét és enigmatikus hangzású black metal-ópusz révén.

A csapat kreatív ereje tehát fikarcnyit sem sem csökkent; sőtmitöbb, a súlyos balesetet követően immáron a második albumával áll elő a banda. Ezúttal egy újabb "egységesen sötét, enigmatikus, kísérletezős lemezt alkottak meg, a 'Conscious Darkness' formájában.

A 'Conscious Darkness' munkálatai 2017 nyarára értek véget; a keverést és a maszterizálást a Satanic Audio Stúdióban végezték. A lemez borítóját egy Karmazid nevű grafikus rajzolta; míg a layout a Kontamination Design stábjának nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. A Glimpse of God
02. Ashes Remain
03. Weight of the Shadow
04. Detachment Brings Serenity

Az első ízelítő, az 'Ashes Remain' lentebb meghallgatható.

A Blaze Of Perdition fellép november 12-én a budapesti Dürer Kertben is, az új-zélandi Ulcerate előzenekaraként. Az idei turné-beosztás itt érhető el.


Novemberben adja ki negyedik albumát a BLAZE OF PERDITION - itt az új dal, az 'Ashes Remain'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás