Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Give Us Extinction' címmel pénteken megjelenik az új ALL OUT WAR album - itt a teljes stream!


2017-08-08

A 'Give Us Extinction' albumot az Organized Crime Records dobja piacra augusztus 11-én, CD-n, LP-n és digitális formában.

A new yorki hardcore banda új lemezét a veterán hangtechnikus, Steve Evetts (The Dillinger Escape Plan, Hatebreed, Turmoil) keverte, a West West Side Stúdióban. A keverés szintén ezen stúdió, és Alan Douches nevéhez fűződik. A lent látható lemezborító Alexandre Goulet műve. Vendégszereplőként két vokalista, Emily Muscara (Straphangers) és Michelle Eddison (ex-Starkweather) tűnik fel egyes dalokban.

Az All Out War hatodik, 'Give Us Extinction' című albumán - melyen a "hardcore műfaj legveszélyesebb és legnyersebb breakdown-jai hallhatók". "Kétségkívül ez a banda eddigi legsúlyosabb, legpusztítóbb anyaga; rajta 42 percnyi fékezhetetlen agresszióval és dühös intenzitással. Az új dalokban Mike Score énekes az egész emberiség szidalmazását vállalja magára erőteljes hangjával; míg a monstre groove-okat és breakdown-okat Jesse Sutherland dobos, Erik Carrillo basszer, valamint Taras Apuzzo és Andy Pietroloungo gitárosok kivitelezik. Egy thrash metal-elemekkel erősen megfűszerezett, kegyetlen és monolit NYHC albumra kell számítani".

Íme az új album borítója és tracklistája:

01. Give Us Extinction
02. Burn These Enemies
03. Worship The Cancer
04. From The Mouths Of Serpents
05. In Praise Of Leeches
06. Choking On Indifference
07. Carcass Rot
08. Circling Vultures
09. Ingesting Vile
10. Bodies For The Machine
11. Cybergod (Nausea feldolgozás)
12. Repulsive Premonitions

Lentebb meghallgatható a teljes album:


'Give Us Extinction' címmel pénteken megjelenik az új ALL OUT WAR album - itt a teljes stream!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás