Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az INTEGRITY új NSFW-klipje, a 'Burning Beneath The Devils Cross'!


2017-09-05

Az "apokalipszis zenéjének amerikai helytartója", a legendás Integrity zenekar bemutatta legújabb, 12. albuma, a 'Howling, For The Nightmare Shall Consume' friss, "nyugalom megzavarására alkalmas" videoklipjét:

Az 1988-ben alakult Integrity zenekart az amerikai hardcore műfaj és a modern metal-történelem egyik legbefolyásosabb bandájaként tartják számon. 11 stúdiólemezt, és megszámlálhatatlan split / EP albumot adtak ki (legutóbb a Power Trip együttessel társulván). Az Integrity tavaly ősszel látott neki újabb nagylemeze munkálatainak - az új album 2017 júliusában jelenhetett meg, a banda új partnere, a Relapse Records jóvoltából.

A legfrissebb Integrity album a 'Howling, for fhe Nightmare Shall Consume' címet kapta. A banda 12. albumát a Baltimore-beli Developing Nations Stúdióban rögzítették és keverték; a maszterizálást pedig a híres Brad Boatright (Obituary, Toxic Holocaust, Full Of Hell) látta el.

Az armageddon végső napjait elregélő 'Howling, for fhe Nightmare Shall Consume' albummal az Integrity bebizonyítja, hogy 30 év elteltével sem fél újabb, eddig felfedezetlen vizekre evezni. Mindennek egyik bizonyítéka a 'Hymn For The Children Of The Black Flame' című szám, amit hivatalos videoklipen mutatott be a banda. A kisfilmet Jimmy Hubbard (Baroness, Mastodon, The Obsessed), Jeremy Danger és Travis Shinn rendezte.

Az új albumot itt lehet megrendelni különféle formában.

Az Integrity október elején lebonyolít egy kisebb japán turnét a Creepout együttes társaságában. Íme a hátralevő idei dátumok és állomások listája:

Október
6 - Tokió - Antiknock
7 - Mie - Chaos
8 - Oszaka - Hokage
9 - Tokió - Earthdom


Itt az INTEGRITY új NSFW-klipje, a 'Burning Beneath The Devils Cross'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás