Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az új klip Blaze Bayley-től: 'Eating Lies'!


2017-09-22

Az Iron Maiden volt énekese, Blaze Bayley saját kiadója jóvoltából jelentette meg új szólóalbumát, 'Endure And Survive' címen, 2017. március 3-án. Erről az albumról jelent most meg egy új klip:

Az 'Endure And Survive' a 2016-ban megjelent 'Infinite Entanglement' album folytatása; a sci-fi trilógia második része.

Az új album megjelenését ezúttal is egy nagyszabású világkörüli turné követte - ennek európai felvonása február és június között zalott le. Néhány nyári bulit követően, a Bayley-banda visszatért az Egyesült Államokba és Kanadába (augusztus-szeptember folyamán); a 2018-as tervek között pedig Latin-Amerika szerepel. A körúton ezúttal is ugyanazok a zenészek kísérik Blaze-t, akik a lemezen játszanak; vagyis a brit Absolva együttes tagjai: Chris Appleton gitáros-vokalista, Martin McNee dobos és Karl Schramm basszusgitáros-vokalista.

Az Absolva tagjai mellett azonban további neves vendégzenészek is szerephez jutottak az 'Endure And Survive' albumon - ilyen Luke Appleton (Iced Earth / Absolva) vokalista, Michelle Sciarrotta - akusztikus gitáros / szinkron-színész, Jo Robinson, Mel Adams és Liz Owen háttér-énekes, Thomas Zwijsen akusztikus gitáros, Anne Bakker hegedűs, Corvin Bahn (Uli Jon Roth) harmónikás, Aine Brewer szinkron-színész és Rob Toogood vokalista.

Az új album borítóját ezúttal is Andreas Sandberg készítette, Christopher Steenstrup tervei alapján (a két grafikus nem mellesleg tervbe vett egy Blaze Bayley-videójátékot is).

Az 'Endure And Survive' felvételei 2016 októbere és decembere között zajlottak, a birminghami Robannas Stúdióban, Bayley és Chris Appleton producelésében. A keverést Miguel Seco, a maszterizálást pedig Ade Emsley (Iron Maiden, Tank, Phil Campbell) végezte. Hasonlóan a trilógi első részéhez, a dalszerzés ezúttal is Blaze, Appleton és Sciarrotta közös feladata volt.

01. Endure And Survive
02. Escape Velocity
03. Blood
04. Eating Lies
05. Destroyer
06. Dawn Of The Dead Son
07. Remember
08. Fight Back
09. The World Is Turning The Wrong Way
10. Together We Can Move The Sun

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formátumban. Az első friss single-dal február elején jelent meg, videoklip formájában. Íme a címadó dal hivatalos kisfilmje, amit Rich Pembridge rendezett:

Az új album második videoklipje az 'Escape Velocity' című számhoz készült. Ennek premierje március végén volt esedékes:

A 2014-2015-ös esztendők nagy része Blaze első szólóalbumának ('Silicon Messiah') 15. évfordulós ünnepére épültek - ekkor jelent meg a frontember 'Soundtracks Of My Life' című válogatása is, összefoglalván karrierje három évtizedét, aminek része volt a Wolfsbane, és a világ-hírnévhez vezető Iron Maiden-tagság.

2016-ban újabb reneszánszát élte Bayley munkássága; lévén az 'Infinite Entanglement' albumot nagyra méltatták a rajongók és a kritikusok a világ minden táján. 2017-ben ugyanez a széria folytatódik, miután az 'Endure And Survive' promóciója megállás nélküli turnékban fog kiteljesedni. Ennek dátumai és állomásai az alábbi képre kattintva érhetők el:


Itt az új klip Blaze Bayley-től: 'Eating Lies'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás