Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új szóló-klipet osztott meg az EXODUS egykori frontembere, Rob Dukes


2018-02-15

Az egykori Exodus / jelenlegi Generation Kill / Fragile Mortals énekes Rob Dukes első önálló kislemeze immáron elérhető digitális formában.

A 'Dukes' című EP-n Scott Reeder (Kyuss, Fireball Ministry) volt segítségére Rob-nak, de egy-egy speciális vendég-performansz erejéig feltűnnek a Run-DMC és a Snot egyes tagjai is.

A lemez megvásárolható a Spotify-on, a Google Play-en, az iTunes-on, és egyéb megbízható online zeneszolgáltatón keresztül.

A tracklista:
01. My Whole Life (feat. Mikey Doling)
02. Hate Me (feat. Darryl DMC McDaniels)
03. All Lies
04. Disaster

A 'My Whole Life' és a Darryl “DMC” McDaniels-vel közös 'Hate Me' dal lentebb meghallgatható. Szintén lentebb érhető el a 'Disaster' dal hivatalos videója és az 'All Lies' szöveges klipje.

Az album stúdió-felállása így néz ki:

Rob Dukes (Exodus, Generation Kill) - ének
Jon “Jonny Rod” Ciorciari (JRod Productions) - gitár
Scott Reeder (Kyuss, Fireball Ministry) - basszusgitár
Craig Cefola (Wheelhouse Junction) - dobok

Dukes 2005 januárjában érkezett az Exodus-ba, Steve "Zetro" Souza helyére, akit 2004 szeptemberében rúgtak ki. Rob négy Exodus albumon énekelt - 'Shovel Headed Kill Machine' (2005), 'The Atrocity Exhibition... Exhibit A' (2007), 'Let There Be Blood' (2008), 'Exhibit B: The Human Condition' (2010) -; mindemellett működtette Generation Kill projektjét is.

Dukes kiválását 2014. június 8-án jelentette be az Exodus. A banda élén azóta ismét az egykori frontember, Steve "Zetro" Souza áll.

Dukes jelenlegi bandája, a Generation Kill pillanatnyilag új dalokat és új nagylemezt rögzít, aminek produceri munkáit nem más vállalta el, mint a Guns N' Roses gitárosa, Ron "Bumblefoot" Thal. Hasonlóan Dukes másik projektje, a Fragile Mortals debütáló albumához, ami 2017. október 13-án kerül forgalomba.


Új szóló-klipet osztott meg az EXODUS egykori frontembere, Rob Dukes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás