Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SORXE - itt az új klip a 'Matter & Void' című albumról: 'Hypnotizer'!


2018-03-21

A Phoenix-beli experimentális sludge / post metal banda, a Sorxe a Prosthetic Records-szal kötötte meg új lemezszerződését...

A négytagú Sorxe zenéje legfőképpen improvizáción alapszik. Hatásaik ettől függetlenül széleskörű skálán mozognak: felfedezhetők dalaikban klassziku Neurosis- / Swans- / Melvins- és Pink Floyd-elemek egyaránt. A Sorxe felállását Tanner Crace gitáros-énekes, Shane Ocell dobos, valamint két basszusgitáros, Christopher Coons és Jonathan Portnoy alkotja.

Crace korábban így nyilatkozott: "A Sorxe számára nagy öröm és megtiszteltetés a Prosthetic-családhoz tartozni! Elkészült új albumunk, aminek megosztását már rettentően várjuk; és nem is lehetnénk izgatottabb, hogy mindezt egy professzionális, szakértő kiadó révén tehetjük meg.Alig várjuk már, hogy ti is hallhassátok, mit tartogat a 'Matter & Void'!".

A 'Matter & Void' 2017. november 24-én jelent meg. Ízelítőképpen lentebb elérhető a 'Hypnotizer' című szám frissen megjelent videoklipja. Crace a következőket közölte az új single kapcsán: "Dalszövegileg elég sok különböző, de mégis egybefüggő téma fedezhető fel a lemezen, leginkább egzisztenciális kérdéekben.... A 'Hypnotizer' az új technológiák vonzerejéről és csábításáról szól; pontosabban arról, hogyan adnak el nekünk mindenféle szarságot, azzal a szöveggel, hogy általuk könnyebb lesz életünk. Ez lehet, hogy így is van, de közben pedig csak még jobban eltávolodunk, elszigeteődünk egymástól... Az élet tehát egyre kaotikusabbá válik; nem tudni, meddig bírjuk tartani az ütemet".

"Zenei tekintetben úgy érezzük, ez az új album jóval kiforrottabb, mint a debütáló, 'Surrounded by Shadows' című lemez; de közben mégis "egyszerűbb" megszólalású. Direkt olyan dalokat és témákat vonultattunk most fel, amelyek könnyen magukba szippantják a hallgatót, magukra vonják a figyelmet, és egyfajta utazásra repítenek minden zeneértőt".

A 'Matter & Void' produceri munkáit, keverését Matt Bayles (Russian Circles, Botch, Isis) végezte. Az album megjelent CD-n, limitált LP-n és digitálisan is. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Hypnotizer
02. Distraction Party
03. Never To See
04. Black Water
05. Eastern Transmission
06. The Endless Chasm

Alább elérhető a hivatalos album-előzetes, valamint a teljes album-stream:


SORXE - itt az új klip a 'Matter & Void' című albumról: 'Hypnotizer'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás