Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Masters of Darkness' című EP-vel tér vissza az ATROCITY - hallgasd meg a címadó dalt!


2017-11-24

A német metalbanda hosszútávú szerződést kötött egy korábbi kiadójával, a Massacre Records-szal. Egyúttal bejelentették új mini-lemezüket is, és közzétették annak címadó dalát.

Az Atrocity frontembere, Alex Krull a következőket jelentette: "Totális őrület: az Atrocity szerződést kötött a Massacre Records-szal; azzal a kiadóval, ami végigkísérte a bandát annak legfontosabb, legmeghatározóbb periódusában, a '90-es évek közepén. A Massacre adta ki a legnagyobb Atrocity-klasszikusokat; mint például a 'Blut', a 'Willenskraft' és a 'Werk 80' albumokat. Az pedig még tökéletesebbé teszi az egészet, hogy Jochen Richert és az ő Soulfood Music kiadója szintén itt van a fedélzeten, miután a Soulfood és Massacre is egyesítette erejét! Jochen eddig is sikeres partnernek bizonyult számunkra; ezután azonban egy minden eddiginél erősebb kollaboráció létesül. Hamarosan tehát kitörünk a sötétségből, és elszabadul a sváb invázió!".

Az alábbi képen az Atrocity két tagja, Alex Krull énekes-billentyűs és Thorsten Bauer gitáros, valamint a Massacre elnöke, Thomas Hertler szerepel:

Az Atrocity legutóbbi, 11. nagylemeze, az 'Okkult' 2013-ban jelent meg, az osztrák Napalm Records által. Ezen kívül a német banda albumait a világ legnevesebb metal-kiadói (Nuclear Blast, Roadrunner, stb.) gondozták; viszont tény, hogy a legsikeresebb korszak, a '90-es évek második fele a Massacre támogatásának köszönhető.

Az újra megkötött szerződés első gyümölcse egy 'Masters of Darkness' című EP, ami december 8-án jelenik meg, digipak CD-n, digitálisan, valamint 7-hüvelykes bakeliten!

A 'Masters of Darkness' producere maga Alexander Krull volt. A felvételek a Mastersound Stúdióban zajlottak. A lemezborítót Stefan Heilemann (Heilemania / Lindemann, Epica, Kamelot, stb.) készítette.

Az új EP-t "három szóval lehetne jellemezni: brutális, bombasztikus és sötét. Ez a mini-lemez kiváló felvezetője a banda következő, 'Okkult II' című, 2018-ban megjelenő nagylemezének. Az Atrocity keményebb, dühösebb érájának rajongói; a banda death metalos hangzású albumainak ('Hallucinations', 'Todessehnsucht', 'Blut', 'Atlantis) kedvelői garantáltan élvezni fogják az új EP-t is", amire négy vadonatúj szám került fel: a címadó dal, a 'Menschenschlachthaus', a 'Gates To Oblivion' és a 'Devil's Covenant'.

A lemez első premiere, a címadó dal lentebb elérhető.


'Masters of Darkness' című EP-vel tér vissza az ATROCITY - hallgasd meg a címadó dalt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás