Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kiadta első koncertlemezét a JOHN 5 AND THE CREATURES


2018-01-25

Az egykori Marilyn Manson- / jelenlegi Rob Zombie-gitáros, John 5 és szólóbandája karrierje első koncertlemezét adta ki, 'It’s Alive!' címen.

Az 'It’s Alive!' - amellett, hogy a Creatures (azaz Ian Ross basszusgitáros és Logan Miles Nix dobos) első hivatalos koncertlemeze - az első John 5-album, ami megjelenik bakeliten is.

"Emlékszem, amikor ebben a csodálatos klubban léptünk fel, a Pennsylvania-beli Sellersville-ben. Mielőtt bevittük volna felszereléseinket, a hangtechnikus megkérdezte tőlünk, 'Hé, srácok, szeretnétek rögzíteni ezt a koncertet?'. A válaszunk az volt: 'Persze, az fantasztikus lenne!'. Mindig is szerettem volna kiadni egy fasza kis koncert-anyagot... Volt is időnk előtt tökéletesen begyakorolni a dalokat; így hát belevetettük magunkat a buliba, ami előtt én azt mondta: 'Rednben srácok, most ne nagyon ugrándozzunk. Szimplán próbáljunk meg egy remek performanszot nyújtani, mert ez az egy esélyünk van - máshol nem kérnek tőlünk ilyesmit!'. Szóval szóltunk a közönségnek, hogy most egy koncertfelvétel részesei lesznek - mindez hallatszik is a lemezen... ami egyébként csodálatosra sikeredett! Ez a varázslata a live-albumoknak!" - nyilatkozta korábban John 5.

Az 'It’s Alive!' január 25-én megjelent CD-n és dupla LP-n, valamint digitális formában is. A rendeléseket közvetlenül John 5 honlapján lehet leadni.

Nem mellesleg a koncertlemezzel egyidőben jelent meg egy 24 oldalas, színes fotó-könyv, ami összefoglalja a John 5 And The Creatures eddigi nagyobb szabású turnéit.

A tracklista:
01. Guitars, Tits And Monsters
02. Flight Of The Vulcan Kelly
03. Six Hundred And Sixty Six Pickers In Hell, CA
04. Here’s To The Crazy Ones
05. This Is My Rifle
06. Jiffy Jam
07. Hall Haw
08. Season Of The Witch
09. The Nightmare Unravels
10. Portrait Of Sydney Sloan
11. Triple D
12. Black Grass Plague
13. Behind The Nut Love
14. Making Monsters
15. Beat It
16. Now Fear This
17. Medley

Íme az 'It's Alive' című szám koncert-audiója:

A John 5 And The Creatures február és április között lebonyolít egy 40 állomásból álló észak-amerikai turnét, az 'It’s Alive!' promóciója keretében. A Floridától Washingtonig húzódó körút dátumai és állomásai itt érhetők el.


Kiadta első koncertlemezét a JOHN 5 AND THE CREATURES
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás