Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dobossal készült el a BULLET FOR MY VALENTINE 6. albuma - nyáron Budapestre is ellátogat a banda


2018-03-31

A walesi Bullet For My Valentine zenekar néhány hete hivatalosan is megvált Michael "Moose" Thomas dobostól. Helyére a Pitchshifter és az Axewound ütőse, Jason Bowld érkezett.

A banda közleménye így szól: "Ahogy azt már jól tudjátok, Jason Bowld immáron 2015 novembere óta ül bandánk dobfelszerelése mögött - azóta minden koncertet vele közösen nyomtunk le. Jase komoly szerepet játszott a legutóbbi és egyben az eddigi legélvezetesebb és legsikeresebb turné-ciklusunkban; és aktívan részt vett a tavalyi évben megjelent 'Don't Need You' dalszerzői / stúdiós munkáiban is. Ezúton szeretnénk tehát Jason-t hivatalosan a Bullet For My Valentine állandó tagjává nyilvánítani. Jase eredetileg 2015-ben ült be Moose helyére; de azóta integrált része lett a Bullet-családnak; és biztosak vagyunk benne, hogy ti is meglepődtök majd az új album hallatán, mikre képes tehetséges barátunk. Egyúttal szeretnénk köszönetet mondani Michael 'Moose' Thomas-nak mindazért, amit a Bullet-hez hozzátett az itt töltött ideje alatt. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve! Az ő nevében is köszönjük az elmúlt években nyújtott támogatást".

Thomas a Twitteren közölte a következőket: "Ígérem, Ti lesztek az elsők, akiket értesítek jövőbeni terveim kapcsán. Fura volt ez az utóbbi néhány év számomra, de nyugodjatok meg: NEM VONULOK VISSZA A DOBOLÁSTÓL ÉS A ZENÉLÉSTŐL! Pillanatnyilag is nagyon keményen dolgozok egy új projekten, amit 2018 elején be is jelenthetek".

Másik hír, hogy a Bullet For My Valentine teljes egészében elkészült hatodik stúdióalbumával, aminek megjelenése 2018. június 29.-re várható.

Az új album munkálatainak befejezését egy Instagram-posztban jelentették be (ez látható lentebb). Mint kiderült, az új lemez a 'Gravity' címet kapta. A zenekarnak ez lesz az első albuma a Search And Destroy / Spinefarm Records kiadók gondozásában.

 

And that's a wrap!!! Album 6 done and dusted. Merry Christmas everyone. Here's to 2018!! MT.

Bullet For My Valentine (@bfmvofficial) által megosztott bejegyzés,

A BFMV egy évvel ezelőtt lemezszerződést kötött a Search And Destroy és a Spinefarm Records kiadókkal. Az új nagylemez rögzítése végett már 2016 augusztusában stúdióba vonult a banda. A következő, 'Gravity' című album első ízelítőjeképpen jelent korábban meg a 'Don't Need You' című single, ami 2016. november 7.-től elérhető a világ összes online zeneszolgáltatójának kínálatában. 2018 áprilisának elején megosztottak egy újabb single-t, 'Over It' címen - lentebb ez is elérhető szöveges videó formájában.

2018 elején a csapat bejelentette nyári európai turnéját, aminek keretében - június 18-án - a Budapest Parkban is fellépnek; méghozzá az Asking Alexandria társaságában (jegy-infók itt). Az idei (egyelőre nem végleges) turné-beosztás itt érhető el.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új BFMV album kapcsán...

A B.F.M.V. legutóbbi stúdióalbuma, a 'Venom' 2015. augusztus 14-én, pénteken jelent meg. A banda ezúttal két producerrel dolgozott: az egyik Colin Richardson (Carcass, Fear Factory, Machine Head); a másik pedig Carl Bown. Bővebben az albumról itt írtunk.


Új dobossal készült el a BULLET FOR MY VALENTINE 6. albuma - nyáron Budapestre is ellátogat a banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás