Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VENOM - box-szettben jelenik meg a kultikus 'Assault' EP-k gyűjteménye


2017-12-06

A legendás brit Venom zenekar 1985 és 1987 között kiadott egy nagyszabású EP-kollekciót, amit most egyetlen box-szett gyűjteményben elevenítenek fel.

Az 'Assault'-sorozat egyes albumai Kanadában, az USA-ban, Japánban, Skandináviában és Franciaországban jelentek meg - ezeken az országokon kívül ritkaságnak számít minden eredeti példány (nem hivatalos, bootleg formában persze máshol is megjelentek ezek a lemezek, de az is csak a feketepiacon volt elérhető). Az EP-sorozat legsikeresebbje a kanadai Banzai Records által kiadott példány volt: ez a mini-album az észak-amerikai országban (50,000 eladott példánnyal) aranylemez lett.

A fentebb említett EP-ket most remaszterizálták, és összegyújtötték egyetlen nagyszabású kollekció formájában. Az 'Assault Box Set' elnevezésű pakk január 5-én lát napvilágot, a Dissonance kiadó jóvoltából, az alábbi fedéllel és tartalommal:

CD 1 Track List (Canadian Assault)
1. Warhead
2. Women
3. Seven Gates Of Hell
4. Die Hard (live)
5. Welcome To Hell (live)

 A pakkban összesen 42 szám kapott helyet (stúdió- és koncert-felvételek vegyesen), hat kislemez formájában. A rendeléseket itt lehet leadni.


VENOM - box-szettben jelenik meg a kultikus 'Assault' EP-k gyűjteménye
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás