Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VANE - pénteken megjelenik a lengyel metalbanda bemutatkozó, 'The Prologue' című EP-je


2017-12-06

A Vane együttes Mateusz Gajdzik (Witchking, Saratan) és Roberta Zembrzycki (Acid Drinkers, Corruption, Saratan) agyának szüleménye.

A Vane modern heavy metal zenében utazik. Dalaikat fülbemászó dallamok és a "kalózok dicső fénykorának" koncepciója jellemzi.

A zeneszerző / gitáros Gajdzik és a gitáros / dalszövegíró Zembrycki mellett Marcin Frąckowiak (Percival Schuttenbach, Stos) basszusgitáros, Marcin Parandyk (Killsorrow, Skyanger) énekes és Marcin Zdeb (Skyanger) dobos alkotja a Vane felállását.

A Vane 'The Prologue' című EP-je egy promóciós kiadvány; ez tehát csak a kezdet a jövőbeni "epikus kalandok" felvezetéseképpen. A mini-lemezre három dal került fel: 'Born Again', 'The Edge of Cutlass', 'Your Pain I Am'.

A lemez producere maga Mateusz Gajdzik volt. A dob-témák a DMB Stúdióban, a vokálok pedig a Studio Centrum-ban kerültek rögzítésre. A mix és a maszter Tomasz “Zed” Zalewski; a lemezborító pedig Jan Jasiński nevéhez fűződik (ez utóbbi J. M. W. Turner festményét tervezte újra).

Íme az EP-n szereplő három szám premiere:


VANE - pénteken megjelenik a lengyel metalbanda bemutatkozó, 'The Prologue' című EP-je
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás