Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: CRYSTAL BALL - 'To Be With You Once More'


2017-12-15

A svájci hard rock / heavy metal csapat egy évvel ezelőtt adta ki új, 'Déjà-Voodoo' című albumát, a Massacre Records jóvoltából. Erről jelent most meg a 'To Be With You Once More' című szám videoklipje:

Nem sokkal több mint egy évvel azután, hogy a Crystal Ball kiadta utolsó előtti, 'LifeRider' című albumát, a banda 2016-ban egy újabb remekművet tett le az asztalra.

A banda előző albuma, a 'LifeRider' hanganyagát - hasonlóan a Crystal Ball korábbi kiadványaihoz - a német gitáros, Stefan Kaufmann (ex-Accept, ex-U.D.O.) producelte, keverte és maszterizálta. Az albumon - amiről bővebben itt írtunk - vendég-énekesként szerepelt a Battle Beast front-asszonya, Noora Louhimo; de akusztikus gitáron közreműködött maga a hangtechnikus, Stefan Kaufmann is. A 'LifeRider'-t - ami a Crystal Ball második albuma az új énekes, Steven Mageney közreműködésében - a rajongók és a kritikusok egyöntetűen a banda eddigi legjobb albumának kiáltották ki; így az újonnan bejelentett 'Déjà-Voodoo' esetében meglehetősen nagy elvárásoknak kellett eleget tenniük a svájci zenészeknek.

"Igazán nagy megmérettetés volt egy bő éven belül két minőségi albumot írni és rögzíteni, de 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy a 'Déjà-Voodoo' - mind a dalok, mind az össz-hangzás tekintetében - egy újabb szintlépés jelenthet számunkra" - közölte korábban a 2016. szeptember 2-án megjelent albumával kapcsolatban a banda.

Az új lemezborítót ezúttal is Thomas Ewerhard tervezte. Ennek kapcsán az alábbi közlemény érkezett: "Ez a mű tökéletes szimbiózist képez a déjà-vu és a voodoo szavak jelentése között. A 'Déjà-Voodoo' főszereplője egy Louis nevű voodoo-baba, aki a képen épp a számára tükörképet biztosító vizen áll. A víz itt a tudatalattiságot szimbolizálja; Louis nyakában pedig ott lóg a 'LifeRider'-féle Crystal Ball-amulett, mint egyfajta személyes értéktárgy. Hogy miért LOUIS a bábu neve? Várjuk a megfejtéseket!".

A digitálisan és CD-n (két bónusz dallal) megjelent album borítója és dallistája így néz ki:

01. Déjà-Voodoo
02. Director’s Cut
03. Suspended
04. Never A Guarantee
05. Reaching Out
06. Home Again
07. To Freedom And Progress
08. Time And Tide
09. Without A Net
10. Full Disclosure (bónusz track)
11. Fool’s Parade (bónusz track)
12. Dr. Hell No
13. To Be With You Once More

Az első új videoklip magához a címadó dalhoz készült. Íme a premier:

A második új videoklip 2016. november 11-én jelent meg. Íme a 'Never A Guarantee' kisfilmje:

A Crystal Ball jövőbeni koncertjeinek beosztása itt érhető el.


Klip-premier: CRYSTAL BALL - 'To Be With You Once More'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás