Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SEPTICFLESH - 'Martyr'


2018-01-03

A görög extrém / szimfónikus metalisták a tavalyi évben adták ki új, 'Codex Omega' című albumukat, amiről most egy friss videoklip jelent meg. Íme a 'Martyr' premiere:

A SepticFlesh egy éven keresztül folytatott "intenzív dalszerzést", mielőtt bevonult a svéd Fascination Street Stúdióba, ahol a neves Jens Bogren (Amon Amarth, Opeth, stb.) producerrel - valamint új dobosukkal [Kerim "Krimh" Lechner (Decapitated, Behemoth)] - közösen felvették új nagylemezüket.

"Grandiózus albumra számítsatok" - közölte a banda. "Újabb sötét ópuszunk új dimenziókat hoz a SepticFlesh zenéjébe!".

A csapat új, 'Codex Omega' című albuma 2017. szeptember elsején jelent meg, Észak-Amerikában a Prosthetic Records, a világ többi táján pedig a Season Of Mist jóvoltából. A lemez elérhető dupla CD-s és bakelites változatban is - a rendelésről itt lehet bővebb infókat találni.

Első ízelítőként a 'Dante’s Inferno' című szám 360°-os videója jelent meg. A Tommy Jones (Videohammer Studio) által kreált kisfilm lentebb megtekinthető. Sotiris V. gitáros így nyilatkozott az új dal kapcsán: "Büszkén mutatjuk be következő albumunk, a 'Codex Omega' legelső számát. A 'Dante's Inferno' címmel ellátott szerzemény egyfajta átjáró a Pokol kapuja felé... amit természetesen Dante Alighieri népszerű költeménye ihletett. "Through me you pass into the city of woe; Through me you pass into eternal pain; Through me among the people lost for aye"... És ez még csak az első betekintés az új albumba - hamarosan újabb grandiózus ópuszokat teszünk közzé...".

Később bemutatták a '3rd Testament (Codex Omega)' és az 'Enemy Of Truth' című számok szöveges videóit - lentebb ezek is megtekinthetők.

A 'Codex Omega' 10 új dalban eleveníti fel a SepticFlesh védjegyévé vált misztikus atmoszférákat, könyörtelen death metalista gitár-riffeket, és persze a jellegzetes dallamokat. Dalszövegileg és zeneileg a 'Codex Omega' messze az eddigi legpokolibb SepticFlesh-anyag.

CD1

01. Dante's Inferno
02. 3rd Testament (Codex Omega)
03. Portrait Of A Headless Man
04. Martyr
05. Enemy Of Truth
06. Dark Art
07. Our Church, Below The Sea
08. Faceless Queen
09. The Gospels Of Fear
10. Trinity

CD2

01. Martyr Of Truth
02. Dark Testament
03. Portrait of a Headless Man (nagyzenekari verzió)

Egy nappal az album megjelenése előtt a teljes lemezt közzétették, a 'Portrait Of A Headless Man' videoklipjével egyetemben:

A SepticFlesh 2018 februárjában és márciusában Észak-Amerikában turnézik, a Dark Funeral és a Thy Antichrist társaságában. Íme a hivatalos plakát:

A banda legutóbbi, 'Titan' című nagylemeze 2014. június 24-én került a boltok polcaira. A nagysikerű 2011-es 'The Great Mass' folytatását - amiről bővebben itt írtunk - az egykori Machine Head / Soulfly gitáros, Logan Mader producelte (aki korábban a Gojirával és a Fear Factory-val is dolgozott).


Klip-premier: SEPTICFLESH - 'Martyr'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás