Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Rock Hard fesztiválon adta első koncertjét a SODOM új felállása (videó)


2018-05-20

A veterán thrash banda vezetője, Thomas "Angelripper" Such néhány hete megvált két bandatársától; később pedig bemutatta az új tagokat.

Miután Tom Angelripper kirúgta Markus "Makka" Freiwald dobost és Bernd "Bernemann" Kost gitárost (erről bővebben itt írtunk), most ismét teljes a Sodom-felállás: a frontembert Husky (Asphyx, Desaster) dobos, valamint Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) és Yorck Segatz (Beyondition) gitáros kíséri.

Angelripper már korábban is utalt rá, hogy ezentúl négytagúként folytatja a banda működtetését. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: “Két gitáros révén jóval nagyobb lehetőségekhez jutunk, és a jövőben olyan dalokat is előadhatunk a koncertek során, amiket trióként nem tudtunk". A megújult felállás egyből neki is látott a közelgő koncertek szettlistáinak összeállításához. “Annyit megígérhetek, hogy a jövőben hatalmas pusztításnak lesztek tanúi”.

Mind Frank Blackfire, mind Yorck Segatz és Husky komoly háttérrel rendelkező zenészek. Tom az új tagok kapcsán elmondta: “Nem titkolt tény, hogy mindhárman kivételes tehetséggel bánnak a hangszerekkel; lévén egész életükben komoly heavy metal-zenészek voltak. A Sodom-ban persze az is fontos, hogy személyi szinten meglegyen az egyezés. Az új bandatagok alapvetően óriási Sodom-fanok, és mindannyian Essen-ben élnek. Kell még mondanom valamit?!”.

A csapat új felállása immáron be is vonult a próbaterembe (Tom szerint "pontosan oda, ahol annak idején, 1982-ben kezdődött az egész!”), és megkezdődtek az új nagylemez munkálatai.
A tervek szerint a közeljövőben kiadunk egy single-t, vagy egy-két új dalt, egy bónusz track-et, csak azért, hogy a rajongók beleízleljenek a következő albumba” - mondja Tom. “Az irányzatot illetően roppantul határozottak vagyunk: adrenalin és akció. A Sodom ezentúl azon lesz, hogy a '80-as évek old-school thrash zenéjének dicső napjait elevenítse fel; azokat az időket, amikben mindannyian felnőttünk, és amikkel azonosítanak minket!”...

A Sodom új felállása a következő turnén mutatkozik be:

Máj. 18 - DE - Gelsenkirchen - Rock Hard Festival
Jún. 21-23 - FI - Kauhajoki - Nummirock
Jún. 23 - DK - Koppenhága - Copenhell
Júl. 4-7 - DE - Ballenstedt - Rock Harz Open Air
Júl. 14 - SE - Gävle - Gefle Metal
Aug. 18 - AT - Graz - Metal On The Hill
Aug. 25 - DE - Cham - Mosh Club Open Air
Aug. 31 - DE - Hamburg - Weltturbojugendtage
Okt. 6 - DE - Lichtenfels - Way Of Darkness

Az első, Rock Hard fesztiválos koncertről a Rockpalast tudósított. Az 'Outbreak Of Evil' című szám professzionális videója itt tekinthető meg:


A Rock Hard fesztiválon adta első koncertjét a SODOM új felállása (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás