Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Két tag kilépett az ONSLAUGHT zenekarból


2018-03-28

A legendás brit thrasherek felállásában változások történtek.

A zenekar az alábbi közleménnyel szolgált: "Az új Onslaught albumot illetően megkezdődött a visszaszámlálás. Írtunk néhány dalt; feldemóztuk őket, és teljes gázra kapcsoltuk a thrash-gépezetet. A megjelenés 2018 vége körül várható, és annyit már most elmondhatunk, hogy ez lesz az Onslaught eddigi legvadabb, legütősebb thrash metal-támadása!".

"De hogy addig se maradjatok Onslaught nélkül, bejelentjük, hogy fellépünk Nagy-Britannia legnagyszerűbb, legrelevánsabb heavy metal fesztiválján, a Bloodstock Open Air nagyszínpadán! Egy erőteljes, intenzív, brutális koncertre készülhettek; sőtmitöbb, itt mutatjuk be először az egyik új dalunkat, ami az AFM Records jóvoltából megjelenő lemezünkön kap helyet. Gyertek az első sorban! Az Onslaught zenekarnak mindig is a szíve csücske volt a Bloodstock fesztivál; ebben az évben pedig egy igazán különleges műsorral készülünk! Várunk minden mániákust!".

"Egyébként van egy másik hírünk is: Mic Hourihan dobos és Iain "GT" Davies gitáros úgy döntött, kilép az Onslaught-ból, nem sokkal azután, hogy véget ért legutóbbi turnénk. Döntésüket azzal indokolták, hogy a jövőben szeretnének más bandákra / projektekre fókuszálni. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani nekik mindazért a kemény munkáért, melyet az utóbbi években áldoztak ránk - természetesen a legjobbakat kívánjuk nekik".

"Annyit már most elárulhatunk, hogy az új tagok komoly heavy metalista háttérrel rendelkeznek... Hamarosan bemutatjuk őket hivatalosan is. Higyjétek el, bandánk sosem szólt még ilyen durván és agresszíven, mint jelen esetben! Alig várjuk már, hogy rátok szabadíthassuk ezt az erőszakot a Bloodstock színpadán! Epikus és igencsak robbanékony bulira számíthattok!".

Mic Hourihan dobos - aki 2011 óta volt tagja az Onslaught-nak - ezentúl az Extreme Noise Terror felállását erősíti (erről bővebben itt írtunk); Iain 'GT' Davies - aki 2015-től gitározott a bandában - pedig a prog-metalista Endeavour zenekar tagjaként folytatja pályafutását.

Az Onslaught legutóbbi stúdiólemeze 'VI' címmel jelent meg 2013 szeptemberében, az AFM jóvoltából. A 2011-es 'Sounds Of Violence' folytatását Svédországban keverte Thomas "Plec" Johansson (Tiamat, Scar Symmetry) hangtechnikus.


Két tag kilépett az ONSLAUGHT zenekarból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás