Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CANDLEMASS - EP formájában is megjelenik a 'House of Doom' single; itt az új lyric-videó!


2018-04-27

A kultikus svéd doom metal banda május 25-én adja ki új mini-albumát, a Napalm Records jóvoltából.

Az epikus doom metal műfaj örökös királyai - Leif Edling vezetésével - újra visszatértek; ráadásul top-formában, egy vadonatúj ópusszal, ami 'House of Doom' címet viseli. Az új single egy teljes EP-n jelenik meg, három bónusz track-kel kiegészítve, május 25-én. (Az előrendeléseket itt lehet leadni.)

A tracklista:
01. House Of Doom
02. Flowers Of Deception
03. Fortuneteller
04. Dolls On A Wall

Íme a címadó szöveges klipje:

És ez még nem minden: az EP megjelenik 10-hüvelykes bakeliten is, melyen helyet kap a címadó dal exkluzív, 9,5 perces változata. Ez a verzió már április 27-én elérhetővé válik - de nem is akárhogyan: kizárólag a House Of Doom videójáték végigvitele révén. Ez egy meglehetősen korlátozott példányszámú kiadvány; így érdemes minél hamarabb bejelentkezni a www.houseofdoom.com valamelyik kaszinójába (ahol egyébként exkluzív pólókat és egyéb értékes tárgyakat is lehet nyerni).

"Leif és Mats, a Candlemass zenekar két tagja szeretettel üdvözöl titeket a Végzet Házában. Itt minden ajtó mögött a végzet vár rátok... és persze metal. Játsszatok és iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy ti lehessetek az elsők, akik beléphettek minden szobába!".

"Ezúton hivatalosan is meghívunk titeket erre a játékra, egyben bemutatjuk a Candlemass új soundtrack-jét is. Ahhoz, hogy megtapasztaljátok a House Of Doom minden aspektusát, először is arra kérünk, válasszatok egy Végzet-partnert".

A House Of Doom egy különleges játék, melynek zenéjét Leif Edling írta, és az ő legendás bandája, a Candlemass adja elő. A zenekar tagjai részt vettek a játék fejlesztésében is; ami azt jelenti, hogy a House Of Doom-ban hallható zene és dalszövegek szükségeltetnek az újabb szintek eléréséhez; a "Végzet kapuinak" kinyitásához. Valódi hangszereken előadott, epikus doom metal-riffek és ehhez méltó grafikák egyesülnek ebben a klasszikus online videójátékban, ami egy eddig soha nem tapasztalt játék-élményt nyújt mindenkinek.

Próbáld ki a House Of Doom-ot, és add át magad a Végzetnek: houseofdoom.com


CANDLEMASS - EP formájában is megjelenik a 'House of Doom' single; itt az új lyric-videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás