Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új koncert-klip a BORN OF OSIRIS-tól: 'Under The Gun'!


2019-05-23

Az amerikai progresszív death metal csapat nemrég kiadta új, 'The Simulation' című albumát, amihez most újabb kedvcsináló jelent meg.

A Born Of Osiris új nagylemeze január 11-én jelent meg, a Sumerian Records jóvoltából. A 'The Simulation' albummal a csapat "folytatja eddig járt útját, egyúttal továbbfejleszti önmagát, és igyekszik időtálló hangzást generálni".

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Íme a borító és a dallista:

01. The Accursed
02. Disconnectome
03. Cycles Of Tragedy
04. Under The Gun
05. Recursion
06. Analogs In A Cell
07. Silence The Echo
08. One Without The Other

Az első új single, a 'The Accursed' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Ennek kapcsán Lee McKinney gitáros elmondta: "Első új single-dalunk és videoklipünk, a 'The Accursed' pontosan az album címét és témáját tükrözi. Az emberek a gépektől, a szociális médiától és a virtuális valóságtól függenek; vagyis mindentől, amit olyan életet generál, mely nem a sajátjuk. A telefonok az emberek kiterjesztéseivé, új testrészévé váltak. Játékokkal játszunk és virtuális világokba képzeljük magunkat - ez pedig szó szerint elszív minket a valóságtól, és áttranszportál a fantázia-világba. Milyen lesz a jövő - egy szimuláción fog alapulni minden? Vajon mindez már megkezdődött, és már most is a szimuláció részei vagyunk?...".

Íme a 'Cycles Of Tragedy' dal hivatalos klipje:

Az 'Analogs In A Cell' című szám McKinney így nyilatkozott: "Ez a dal egy különleges kalandra emlékeztet engem. Már 2016-ban elkezdtem írni ezt a nótát; tehát konkrétan ez volt az egyik legelső szám, ami megszületett az új lemezre. Akkoriban költöztem Dallas-ba; így azidőtájt konkrétan az általunk kibérelt stúdióban aludtam hosszú időn keresztül. A srácok jöttek minden reggel, és egészen késő délutánig maradtak; én viszont ott voltam végig... Az éjszakákat azzal töltöttem, hogy elvégeztem a dal hangszerelését, miután felvettük rá a dobokat. Az 'Analogs In A Cell' tehát az én kis késő esti projektem. A legjobb az volt az egészben, amikor elfelejtettem a demóhoz írt gitár-témákat, újra kellett írnom és rögzítenem őket... azok pedig még ütősebbek, izgalmasabbak lettek, mint az eredeti felvételek... Kétségkívül ez az egyik kedvenc számom az új albumról".

2019 májusában bemutatták az 'Under The Gun' című szám hivatalos koncert-klipjét is:

Korábban megjelent a 'Silence The Echo' című dal is, ami megvásárolható digitális single formájában, az ismert online zeneszolgáltatók (iTunes, Google Play, Spotify, stb.) kínálatában. Íme a premier:

A Born Of Osiris június végén indul ausztrál turnéra a Chelsea Grin társaságában. Bővebb infók: www.facebook.com/bornofosiris


Új koncert-klip a BORN OF OSIRIS-tól: 'Under The Gun'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás