Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A Stone Sour gitárosával rögzíti új albumát a BLACK STAR RIDERS


2018-12-05

Az egykori Thin Lizzy tagok alkotta Black Star Riders bejelentette, hogy 2019. január elsejétől a Stone Sour-ból ismert Christian Martucci lesz a banda új szólógitárosa.

Christian a BSR alapítója, Damon Johnson helyére érkezik; lévén Damon - ahogy véget ért a 2018-as év - a jövőben szóló-karrierjére és session-munkáira kíván koncentrálni.

Johnson így nyilatkozott: "3 fantasztikus albumot készítettünk el 6 év alatt - ezek eddigi karrierem legkiemelkedőbb alkotásai. Ez egy igazán dicsőséges időszaka volt az életemnek. A családom és jómagam azonban most úgy döntöttünk, hogy a jövőben a szóló-karrieremmel leszünk elfoglalva. Annak azért örülük, hogy ezentúl többet lehetek otthon, és előnyömre válik az, hogy Nashville-ben dolgozhatok. Annak ellenére azonba, hogy kilépek a BSR-ból, továbbra is együtt fogok dolgozni Ricky-vel a Warwick Johnson projektben, és részt veszek a jövőbeli Thin Lizzy-megmozdulásokon is. További sok sikert kívánok az egész bandának, és persze minden jót a csodálatos Black Star Riders-rajongóknak".

Scott Gorham elmondta: “Szeretnék köszönetet mondani Damon-nak, hogy nagy mértékben kivette a részét a bandából, és három nagyszerű albumon is együtműködhettünk vele. A legjobbakat kívánom neki. A BSR kapcsán csak annyit mondanék: megyünk tovább, előre!”.

Ricky Warwick énekes a következőket közölte: “Damon Johnson az én tesóm, akit imádok! Egy csodálatos, 6 éven át tartó kaland van mögöttünk, melynek során közösen alkottunk és zenéltünk, tettük a Black Star Riders-t meghatározó tényezővé. Teljes mértékig tiszteletben tartom Damon döntését - ő mindig is tagja lesz ennek a családnak. Hiányozni fog nagyon”.

Robert Crane hozzátette: “Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott Damon-nal, és ilyen fantasztikus zenei élményeket élhettem vele át,. Bízom benne, hogy a jövőben valamikor ismét összeérnek majd az útjaink. Szeretünk téged, D.J.!”.

A Black Star Riders augusztusban tartott meghallgatásokat Los Angeles-ben. Damon megüresedett helyére végül nem mást, mint a Stone Sour-ból ismert Christian Martucci választották.

Warwick elmondta: “Christian Martucci egy szónikus természetfelett erő; egy őrületesen tehetséges gitáros, és nem mellesleg egy fantasztikus egyéniség. Nagyon boldog vagyok, hogy immáron ő is a BSR-család része. Jelenlétének és tehetségének köszönhetően a Black Star Riders dalaihoz új erővel és dinmaikával járul hozzá. Epekedve várom már, hogy írjuk meg és vegyük fel következő, 4-es számú albumunkat, majd pedig világkörüli turnéra indulhassunk, együtt Robert-tel, Scott-tal és Chad-del. A jövő megjósolásának legjobb módja, a jövő megalkotása. És a legjobb még hátra van!”.

Scott Gorham: “Izgatottan várom már, hogy megoszthassam a színpadon Christian-nel. Ő egy fantasztikus gitáros, egyben hasznos tagja a Black Star Riders-famíliának”.

Robert Crane: “Épp úgy, mint amikor először láttuk és hallottuk Chad Szeligát a mi dalainkat játszani, már Christian első akkordjai után is rögtön tudtuk, hogy megvan a megfelelő ember a posztra... Christian egy végtelenül tökös gyerek! Hajrá!”.

Christian hozzátette: “Lévén mindig is rajongója voltam ennek a bandának, hatalmas megtiszteltetés és privilégium számomra, hogy a Black Star Riders tagja lehetek. Alig várom már, hogy belcsapjunk a dolgokba!”.

A Black Star Riders novemberben (története során először) Dél-Amerikában turnézott: a Judas Priest (illetve néhol az Alice In Chains) előzenekaraként léptek fel Chilében, Argentínában és Brazíliában. Damon (sem Christian) ezen a körúton nem vett részt - szólógitáron átmenetileg a Thunder együttesből ismert Luke Morley játszott.

A banda az Egyesült Királyságban zárja az idei esztendőt - ezeken az év végi koncerteken lép velük utoljára színpadra Damon Johnson. A megújult felállású banda ezt követően - 2019 elején - stúdióba vonul Los Angeles-ben, hogy a híres Jay Ruston producer közreműködésében felvegye következő, negyedik nagylemezét, amit a jövő év folyamán fog kiadni a Nuclear Blast Entertainment.

A banda aktuális turné-beosztása itt érhető el.


A Stone Sour gitárosával rögzíti új albumát a BLACK STAR RIDERS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás