Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

12. szólólemezét adja ki Joe Stump "shredlord" - itt az új dal, az 'On With The Action'!


2019-02-24

A HolyHell, a Raven Lord, a Reign Of Terror és az Exorcism zenekarokból ismert gitárvirtuóz bejelentette új szólóalbumát.

Stump új lemeze 'Symphonic Onslaught' címmel jelenik meg március 21-én. Ebben az esetben is csak arra lehet számítani, amire mindig is: egy gitár-központú, súlyos és egyben dallamos metal-albumra, ami a nagysikerű, 2015-ös, 'The Dark Lord Rises' folytatása.

Az előzetes sajtó-közlemény szerint a 'Symphonic Onslaught' album tele van "technikás shred-gitár témákkal, sötét hangulatú klasszikus zene által ihletett kompozíciókkal, erős dallamokkal, gyilkos riffekkel, valamint a hard rock- és a metal-iskola tanításaival". Ezt a lemezt erősen ajánlják minden gitár-mániákusnak és gitár-központú metalzene-rajongónak. "Hendrix találkozik Blackmore-ral a Strato-kastély hard rock-csarnokában" - így lehetne jellemezni ezt a black / thrash / power metal-elegyet, amit 'Symphonic Onslaught'-nak hívnak.

A tracklista:
01. Demonic Trance
02. Hit The Deck
03. On With The Action
04. The Beast Within
05. Facemelting Devastation
06. The Road To Ruin
07. Stratocastle
08. Swedish Assassin
09. From The Maestro's Book
10. Mayhem Ensuues
11. The Bullet Train Express

Lentebb meghallgatható az 'On With The Action' című kompozíció. Az albumot a Lion Music kiadó honlapján lehet megrendelni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás