Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE BLOODLINE - márciusban jelenik meg a Dirge Within utódzenekarának első albuma


2014-12-16

A Chicago-i metal csapat, az egykoron Dirge Within néven ismert The Bloodline 2015. március 24-én jelenteti meg első nagylemezét, 'We Are One' címmel.

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

A zenekar gitárosa, Shaun Glass néhány napja az alábbi híreket közölte: "Készen vagyunk! Elvégeztük debütáló albumunk végső keverését / maszterizálását - emellett épp most találtunk új otthonra, az Another Century-nél! Egyszóval ez egy csodálatos utazás volt; és nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen magasságokba jutott csapatunk! Alig várjuk már, hogy átadhassuk nektek ezt remek kis munkát! Már nem kell olyan sokat várni: jövő év elején jelenik meg az album".

A The Bloodline Joel Wanasek (Righteous Vendetta, Vinyl Theatre) producelésében, a Mercenary Stúdióban rögzítette új / első albumát, melynek 'Midnight' című dala immáron meghallgatható a lenti lejátszón, és ingyenesen letölhető a SoundCloud jóvoltából. A 'We Are One' frissen bemutatott lemezborítója, valamint a címadódal ízelítője lentebb érhető el.

"Az utóbbi hónapokban ki-be mászkáltunk a stúdióba; dolgoztunk az anyagon, és valami nagyon speciális dologgal készültünk nektek. Úgy érezzük, már eleget vártatok az új zenénkre, ezért épp itt az idő bemutatni az újdonságokat. Reméljük tetszik nektek az ajándékunk!" - közölte korábban a banda.

A többek közt Broken Hope és Divine Heresy tagokból álló The Bloodline a Dirge Within zenekar névváltoztatásából jött létre. Erről hónapokkal ezelőtt így nyilatkozott a zenekar: "Már a dalszerzés kezdetekor úgy éreztük, hogy ez az új lemez egy teljesen különálló, saját életét élő dolog; ezért szerintünk már nem illik rá a Dirge Within elnevezés. Négyőnk közül senki nem szeretné semmilyen formában korlátozni magát: így hát megalakult a The Bloodline, és életképesebb, mint eddig bármi más".


THE BLOODLINE - márciusban jelenik meg a Dirge Within utódzenekarának első albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás