Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új albummal tért vissza a legendás NIGHT RANGER zenekar - itt az új dal, a 'Tomorrow'! 2021-08-06

Az ikonikus Night Ranger együttes 12. stúdióalbuma 'ATBPO' címmel látott napvilágot augusztus 6-án, a Frontiers Music Srl kiadó jóvoltából.

Részletes információ

Bejelentette debütáló albumát a Dark Tranquillity / Katatonia tagok alkotta GRAND CADAVER - itt az új dal! 2021-08-06

'Into the Maw of Death' címmel jelenik meg a svéd all-star metalbanda, a Grand Cadaver bemutatkozó albuma, október 29-én, a Majestic Mountain Records jóvoltából.

Részletes információ

A KILLER’S CONFESSION - Chad Gray-jel közös dalt és videoklipet adott ki a Mushroomhead egykori énekesének bandája 2021-08-06

Waylon Reavis, a Mushroomhead korábbi énekese 'Tell Your Soul' címmel tett közzé új single-dalt / videoklipet, amiben vendégként szerepel a Hellyeah és a Mudvayne énekese, Chad Gray.

Részletes információ

SPACEBAG - új lemezzel tér vissza a Seattle-i "party-prog" banda; itt a 'New Jersey Al (Di Meola)' című szám! 2021-08-05

A Spacebag együttes egy instrumentális "party prog-metal" banda, ami a '70-es évek jazz-fusion zenéjét ötvözi a '80-as évek thrash metaljával és a '90-es évek hardcore zenéjével....

Részletes információ

Új szöveges videoklipet mutatott be új EP-jéhez az Opeth billentyűse, Per Wiberg 2021-08-05

A svéd multi-instrumentalista, Per Wiberg 'All Is Well in the Land of the Living, But for the Rest of Us... Lights Out' címmel adta ki új szóló-EP-jét május 14-én.

Részletes információ

Megjelent a DEAD ATLANTIC debüt-albuma - itt a 'Falling Into The Grave' című számhoz készült videoklip! 2021-08-05

A thrash / modern metal zenében utazó, Baltimore-beli Dead Atlantic együttes 'Lost' címmel adta ki debütáló albumát, a Zombie Shark Records jóvoltából.

Részletes információ

LAURENNE/LOUHIMO - új projektben egyesültek a Battle Beast és a Smackbound frontasszonyai; itt a friss klip, a 'Striking Like A Thunder'! 2021-08-04

A Frontiers kiadó jelentett be egy új, izgalmas kollaborációt, ami két finn énekesnő, Noora Louhimo (Battle Beast) és Netta Laurenne (Smackbound) között jött létre.

Részletes információ

GAMA BOMB - itt a 'Thunder Over London' EP videoklipes címadó dala! 2021-08-04

Az ír thrasherek augusztus 6-án új digitális mini-albumot adnak ki.

Részletes információ

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.