Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Őssejt-átültetés előtt áll Vivian Campbell: "A lehető legsikeresebb végkimenetelre számítok"


2014-09-25

A Def Leppard és a Last In Line gitárosa, Vivian Campbell tavaly júniusban jelentette be, hogy orvosai nyirokcsomó-daganatot fedeztek fel szervezetében...

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

...ennek ellenére a gitáros elvállalta, hogy mindkét bandájának koncertjein és tevékenységeiben részt vesz. A Def Leppard tavaly, valamint idén nyáron is (a KISS-szel közösen) észak.amerikai turnéra indult. (A Leppard tavalyi első fellépése a gitárossal a francia Hellfest-en volt esedékes. Campbell itt mutatta meg új külsejét a nyilvánosságnak, betegsége diagnosztizálása óta. Ennek felvétele lentebb látható.)

A folyamatos munka úgy tűnt azonban, mégsem szerencsés: Campbell szervezetében idén júniusban kiújult a Hodgkin's limfóma, annak ellenére, hogy nemrégiben még úgy látszott, múlóban van a betegség. A zenész orvosai ezért szeptember végére őssejt transzplantációt tűztek ki. Az orvosok a nyár folyamán különböző gyógyszerekkel és kezelésekkel tartották kordában a zenész rákos sejtjeit.

Campbell sajnos nem tud részt venni az új Def Leppard album további munkálataiban, és ki kell hagynia a banda soron következő öt koncertjét; köztük a szeptember 28-i kaliforniai fellépést is (az NFL liga új sorozatának nyitó-napján, az Oakland Raiders és a Miami Dolphins mérkőzésén).

Egy friss közleményben Campbell a következőket írja: "Mint azt bizonyára sokan tudjátok, amint visszatérek a jelenlegi turnéról, őssejt-átültetésen kell átesnem. Néhány napon belül megkezdődnek a tesztek és az előkészületek, tehát hamarosan kórházba szállítanak... Ezért én még most gyorsan betárazok kényelmes pizsmákból, új alsóneműkből és olcsó pornófilmekből. Ez persze sajnos azt jelenti, hogy nem vehetek részt a bandával a szeptember 28-i NFL közvetítésen, sem az október-novemberre tervezett koncerteken... Azt sem igazán mondhatom, hogy várom magát a procedúrát, de mindenképpen a lehető legsikeresebb végkimenetelre számítok. A jövő esztendő meglehetősen elfoglalt lesz a Def Leppard számára: új album, világkörüli turné, stb... nem hiszem, hogy nélkülem elég hangos lenne a csapat, ezért nem áll szándékomban cserben hagyni őket. Találkozunk tehát 2015-ben (új hajkoronával a fejemen)!".


Őssejt-átültetés előtt áll Vivian Campbell:
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás