Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ismét munkában a POWERWOLF - jelentés a stúdióból


2015-01-08

Mint arról nemrég beszámoltunk, a multinacionális power metal banda 2014 második felét titokban dalszerzéssel töltötte...

Facebook Twitter Google LinkedIn Reddit Pinterest Email

"Az új dalok megírása hamarosan befejeződik; jelenleg a stúdió-munka előkészítésén dolgozunk. A felvételek januárban indulnak, és egészen márciusig lefoglalnak minket" - jelentette még december elején Matthew Greywolf gitáros, akiről fentebb látható néhány hete készült fotó.

A legfrissebb hírek szerint, a banda január 4-én vonult stúdióba. A felvételek a dob-témákkal indultak.
"Roel tegnap elkezdte a dobok rögzítését, és jelenleg is túlhajszolja saját magát, energia- és gyorsaság-ügyileg. Amit eddig hallottam tőle, az alapján igazán remekül szólnak a dob-szólamok" - jelentette Greywolf. "A hét hátralevő napjait valószínűleg tehát holland dob-démonunk ünneplésével töltjük; aztán pedig nekilátok a gitárok felvételeinek".

A Powerwolf hatodik, egyelőre cím nélküli nagylemezének megjelenése 2015 nyarára várható.

Az új dalokkal kapcsolatban Matthew a következőket közölte: "Anélkül, hogy túl sok mindent elárulnék ebben a korai stádiumban, annyit elmondhatok, hogy egy 100%-is kompromisszumok nélküli Powerwolf-anyagra számíthattok. Lesznek dalok, melyekre megvadultok majd, de ugyanakkor lesznek epikus és atmoszférikus nóták is - és persze egy csomó farkas-metal-őrület! Már most kijelenthetem, hogy az új lemezről elég sok tétel helyet fog kapni a jövőbeni koncertek szettlistáján. Egyszóval: alig várjuk már, hogy végre kialakuljon ez az album!".

További infók hamarosan...

A Metal Blade Records 2014. június 24-én jelentette meg a Powerwolf 'The History Of Heresy' című box-szettjét, ami két CD-t, egy DVD-t és egyéb extrákat tartalmaz. A kiadványról bővebben ITT írtunk.

A Powerwolf legutóbbi nagylemeze 'Preachers Of The Night' címmel jelent meg 2013 nyarán, a Metal Blade Records jóvoltából. Ezt előzte meg 2012 áprilisában a csapat első koncertlemeze, az 'Alive In The Night', ami Németország vezető rockmagazinja, a Metal Hammer mellékleteként került kiadásra.


Ismét munkában a POWERWOLF - jelentés a stúdióból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás