Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Rákos daganatot diagnosztizáltak Bruce Dickinson szervezetében


2015-02-19

Az Iron Maiden tagjai az alábbi közleményt adták:

"Még Karácsony előtt történt, hogy bandánk énekese, Bruce Dickinson rutin-vizsgálat céljából ellátogatott orvosához. A tesztek később kimutattak egy kisebb rákos daganatot Bruce nyelve alatt. A dianózist követő hét-hetes chemoterápia és radiológiai kezelés a tegnapi napon ért véget. Lévén a tumort korai fázisában sikerült eltávolítani, a prognózis szerencsére igazán pozitív értékű. Bruce orvosai szerint, teljes mértékű felépülésre május végére lehet számítani. De utána még beletelhet néhány hónapba, hogy énekesünk ismét teljes fittségében térjen vissza közénk. Szeretnénk megkérni Titeket, hogy legyetek türelemmel, és tartsátok tiszteletben Bruce és családja magánszféráját addig, amíg májusban friss hírekkel nem jelentkezünk. A körlüményekhez képest egyébként nagyon jól van Bruce, és mindenki teljes mértékig pozitív kilátásokkal rendelkezik".

A legfrissebb pletykák szerint, az Iron Maiden jelenleg Kevin Shirley producer társaságában végzi új nagylemezének végső simításait (habár a munkálatokat valószínűleg elhalasztották Dickinson betegsége miatt). Decemberben ITT írtunk a banda izgalmas hírekkel teli karácsonyi üdvözlőlapjáról.


Rákos daganatot diagnosztizáltak Bruce Dickinson szervezetében
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás