Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes egészében meghallgatható a Testament / Nevermore gitáros, Steve Smyth ONE MACHINE projektjének új albuma


2015-09-19

A Testament, Forbidden, a Nevermore és a Vicious Rumors egykori gitár-legendája, Steve Smyth februárban vonult stúdióba One Machine nevezetű bandájával, egy új nagylemez rögzítése végett.

Smyth a munkálatok alatt az alábbi híreket közölte: "Zseniális évünk volt 2014-ben: megjelenhetett debütáló albumunk, és eljuttathattuk hozzátok is ezt a nagyszerű anyagot a turnék során. A koncertezések közepette azonban akadt néhány buktató - egy pár ember kiesett a felállásból; ennek értelmében tehát búcsút intettünk Mikkel Sandager énekesnek és Tomas Koefoed basszusgitárosnak. Mellesleg mindkettejük döntése teljes mértékig érthető és indokolt élethelyzetből fakadt; ezért barátokként váltunk el, és a legjobbakat kívántuk egymásnak. Néhány hete új énekesként üdvözöltük Chris Hawkins-t (Endeavour); a basszeros poszton pedig Stefano Selvatico (ex-Savage Messiah) kapott szerepet. Valójában Chris már a banda Royal Metal fesziválos fellépése óta helyettesíti Mikkel-t - azóta ő a hivatalos énekesünk, mivel rendkívül karakteres hanggal és remek színpadi megjelenéssel rendelkezik. Nagy örömmel fogadtuk tehát Chris-t a One Machine-ban. Hamarosan ti is hallhatjátok őt - nem csak a koncerteken, hanem -, néhány stúdiós felvételen, mivel újrarögzítettük vele a debütáló lemezünk egyes nótáit! Mellette ott van Stefano is, aki nemrég még az ígéretes brit thrash banda, a Savage Messiah színeiben tündökölt. Mi is épp az ő koncertjeiken szemeltük ki őt. Már az első fellépése alkalmával biztos voltam benne, hogy ő lesz a tökéletes basszusgitáros a One Machine-ben".

A One Machine a dániai Death Island Stúdióban vette fel új albumát, Marco Angioni producelésében. A hanganyag keverését a híres Tue Madsen (Dark Tranquillity, The Haunted, Sick Of It All) végezte. Az új lemez 'The Final Cull' címmel jelent meg, szeptember 18-án, a Scarlet Records jóvoltából.

Symth friss közleménye így szól: "Boldogan mutatjuk be új albumunk borítóját, amit a rendkívül tehetséges Gustavo Sazes tervezett és illusztrált. A mű koncepciója a fantázia és a valóság közti átmenetet adja vissza. Az emberiség egyetlen használható értéke maga az emberi lélek, de a technológia, az agykontroll és a pszichológiai hadviselés révén ezt is nap mint nap elveszik tőlünk... Az illusztráción a közeljövő látható; amikor is az embereket olyan környezetbe helyezik, ahol kicserélik a lelküket egy hamis szellemmel. Így születnek meg a komplett ember-replikák; és itt kezdődik a mi albumunk története... Csatlakozzatok Ti is hozzánk, és ismerjétek meg ezt a sötét ösvényt, amit 'The Final Cull'-nak hívnak!".

A tracklista:
01. Forewarning
02. The Final Cull
03. Summoning Of The Soul
04. Screaming For Light
05. The Grand Design
06. New Motive Power
07. Ashes In The Sky
08. Born From This Hate
09. Welcome To The World
10. Computer God (Black Sabbath feldolgozás) (digipak bónusz track)

A lemez első ízelítője a címadódal szöveges videója formájában jelent meg, augusztus 17-én. A premier lentebb érhető el. A második nyilvános nóta a 'Forewarning' szeptember 14-én debütált hivatalos videoklip formájában.

A megjelenés napján a banda - meghallgatás céljából - teljes egészében elérhetővé tette új albumát:

A többek közt a Testament-ből, a Nevermore-ból és a Forbidden-ből ismert, tehetséges dalszerző / gitáros, Steve Smyth a Scarlet Records-szal kötött lemezszerződést 2013 végén, így új bandája, a One Machine itt adta ki bemutatkozó, 'The Distortion Of Lies And The Overdriven Truth' című stúdióalbumát, 2014. február 18-án. Erről bővebben itt írtunk.


Teljes egészében meghallgatható a Testament / Nevermore gitáros, Steve Smyth ONE MACHINE projektjének új albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás