Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GRAVESHADOW - hamarosan megjelenik a Ralf Scheepers közreműködésében készült debütáló album; itt a friss videoklip!


2015-11-07

A Sacramento-beli szimfónikus metal banda Matt "Hazmatt" Thomas (Fallrise) producer társaságában rögzítette első nagylemezét.

Az első Graveshadow lemez - melyre felkerült öt újrarögzített szám is, a banda 2014-es bemutatkozó EP-jéről - keverését a Deathstars gitárosa / dalszerzője, Emil “Nightmare” Nodtveidt látta el. A produceri munkák Matt "Hazmatt" Thomas (Fallrise) nevéhez fűződnek. Az öt dal mellett három vadonatúj szerzemény is helyet kapott az anyagon; közülük az egyik a "Dr. Who által inspirált", 'Blink' című szám, melyben a banda énekesnője duettezik a Primal Fear frontemberével, Ralf Scheepers-szel.

A Graveshadow az elmúlt másfél évben meglehetősen nagy rajongói kedvenc lett az észak-kaliforniai régióban; megnyerték például a Sammie Awards 'Legjobb metal-bandájának' járó díját is. Zenéjük leginkább a szimfónikus és a tradícionális metal keverékeként jellemezhető - mindezt Heather Smith egyedi és változatos hangja teszi még színesebbé. A Graveshadow további tagjai a következők: Valerie Hudak billentyűs, William Walker III és Matt Mitchell gitárosok, Benjamin Armstrong basszer és Roman Anderson dobos.

A Graveshadow a Mausoleum Records-szal kötött lemezszerződést. Debütáló nagylemezük - ami a 'Nocturnal Resurrection' címet kapta - ennél a legendás kiadónál fog megjelenni, Európában november 13-án (pénteken), Észak-Amerikában pedig egy hónappal később.

A tracklista:
01. Namesake
02. In The Roar Of Desire
03. Lycan Lust
04. Winter’s Come To Call
05. Blink (feat. Ralf Scheepers)
06. Fading
07. Exhumed
08. Blood And Fire

A lemez első ízelítője a 'Namesake' című szám hivatalos klpje formájában látott napvilágot. Íme a premier:


GRAVESHADOW - hamarosan megjelenik a Ralf Scheepers közreműködésében készült debütáló album; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás