Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

David Vincent: "A továbbiakban nem dolgozom Trey Azagthoth-tal és a MORBID ANGEL-lel"


2015-06-20

David Vincent basszusgitáros-énekes végre kiadott egy hivatalos közleményt, amiben tisztázza jövőbeni pozícióját:

"A tegnapi napon beszélgettem egy jót Trey-jel [Azagthoth, a Morbid Angel gitárosa], és abban megegyeztünk, hogy kettejünk közös munkája menthetetlenül inkompatibilis. Trey és én szép sikereket értünk el az elmúlt 30 évben; én pedig a legjobbakat kívánom neki, jövőbeni projektjei kiteljesítése végett. Örökségünkre tekintettel, arra kérem a Morbid Angel rajongóit, ne foglaljanak állást az ügyben; nincs olyan, hogy egyik és másik oldal. Részemről a lényeg az, hogy izgatottan várom, hogy megoszthassam jövőbeni törekvéseim részleteit. Addig is maradjatok morbidak!".

Majdnem egy héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy a Morbid Angel megvált David Vincent frontembertől. Az ő helyét ezentúl ismét az egykori énekes, Steve Tucker tölti be. Trey Azagthoth gitáros közölte, hogy ő és Tucker új Morbid Angel albumon dolgozik. Ennek ellenére, Vincent egy nappal később bejelentette, hogy téves a hír, miszerint kilépett volna a bandából (azóta tehát változott ez a helyzet). Ugyanakkor Tim Yeung dobos (15 év után) és Desthructor (7 év után) is távozott a felállásból.

Jelenleg tehát a Morbid Angel-t két tag, az alapító Trey Azagthoth gitáros és Steve Tucker alkotja. Ez utóbbi néhány napja kiadott egy közleményt a banda státuszát illetően, az előbbi hivatalos formában még nem nyilatkozott.

Tucker - aki első körben 1997 és 2001, majd 2003 és 2004 között volt a Morbid Angel frontembere / énekes-basszusgitárosa - egy 2014-es interjúban fejtette ki a véleményét a Morbid Angel legutóbbi, 2011-es 'Illud Divinum Insanus' albumával kapcsolatban (amelyen a banda a tradícionális death metal hangzást indusztriális, elektronikus elemekkel vegyítette): "Nincs mit mondanom erről a lemezről... A rajongóknak van egyedül joguk arra, hogy véleményt alkossanak. A Morbid Angel pedig régen arról volt híres, hogy azt játszák, amit ők maguk akarnak; nem pedig azt, amit néhány ember szerint csinálniuk kéne...".


David Vincent:
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás