Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Chester Bennington kilépett a STONE TEMPLE PILOTS-ból


2015-11-09

A Linkin Park frontembere hivatalosan is távozik a S.T.P. éléről.

Bennington közleménye így szól: "Csodás élményekben részesültem az elmúlt években. Generációnk egyik legkiválóbb rockbandájával, fiatalkori kedvencemmel alkothattam, és állhattam színpadra. Sajnos miután a Linkin Park-ra is időt kell szánnom, és a családomat sem hanyagolhatom el, nem tudok annyi energiát fordítani a S.T.P.-ra, mint amennyit ez a banda megérdemel. Ezzel a ténnyel mind a négyen - én, Robert [DeLeo, basszer], Eric [Kretz, dobos] és Dean [DeLeo, gitáros] - tisztában vagyunk és voltunk; így a rajongók, barátok, a banda öröksége, a Linkin Park-os csapattársaim, jómagam és a családom iránti méltányosságból kifolyólag most úgy döntöttünk, kilépek a S.T.P.-ból. Zenei karrierem tekintetében ezentúl 100%-osan a Linkin Park-nak áldozom magam.
Csodálatos tapasztalatokat szereztem ebben a bandában - egy álmom vált valóra. Őszintén szorítok a srácoknak
".

A Stone Temple Pilots maradék tagjainak közleménye: "Remek éveket töltöttünk együtt Chester-rel. Megtiszteltetés volt vele együtt játszani, Nektek. Nagyon élveztük a közös zenélést, nem csak munka-, de magánügyi szinten is. Sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy az idő, és annak beosztása ellenünk dolgozik; így a jövőben nem folytathatjuk ilyen formában tovább... Viszont ez is egy új kezdetet fémjelez! Bőségesen írtunk zenét az elmúlt hónapokban - néhányat ezek közül már fel is vettünk. Plusz, megismertünk és kipróbáltunk egy pár kiváló, tehetséges énekest is! A meghallgatások addig fognak tartani, míg úgy nem érezzük, megtaláltunk a megfelelő személyt".

Bennington október 25-én, a Sacramento-i Aftershock fesztiválon adta utolsó koncertjét a bandával.

A S.T.P. 2013 elején rúgta ki előző énekesét, Scott Weiland-et, majd perelte be őt, mondván szabotálta a banda 20. évfordulós turnéját azzal, hogy rendszeresen késett a koncertekről, valamint promóciós fellépéseket hagyott ki. Az énekes ezt nem hagyta annyiban: ellen-perelte egykori bandatársait, 5 millió dolláros kártérítést követelvén az általa elszenvedett "veszteségekért", az "ellene szőtt összeesküvésért", valamint "a Stone Temple Pilots név jogtalan használatáért".

A Stone Temple Pilots - azaz Dean DeLeo, Robert DeLeo és Eric Kretz - 2013 tavaszán adta első turnéját Chester Bennington-nal (erről itt írtunk). A csapat azév októberében adta ki 'High Rise' című EP-jét, ami 12,000 példányban kelt el Észak-Amerikában, a megjelenés első hetében; ezzel a Billboard 24. helyén végzett. A S.T.P. jelenleg újabb albumot rögzít; habár a munkálatok még Bennington részvételével indultak, az új dalok már készen állnak a produceri munkákra, de egyelőre nem tudni, ki fogja felénekelni őket.


Chester Bennington kilépett a STONE TEMPLE PILOTS-ból
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás