Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Videó: Hollandiába ért az ARCH ENEMY európai turnéja (a Nightwish előzenekaraként)


2015-11-20

A 2015-ös lezárásaképpen, az Arch Enemy egy végső idei turnéra indult, az Amorphis és a Nightwish társaságában.

Az Arch Enemy november 16-án indult európai turnéjának - melynek keretében december 12-én a budapesti Papp László Sportarénába is ellátogat a három banda - dátumai és állomásai itt érhetők el.

A körút november 19-én, csütörtökön ért Hollandia fővárosába, Amszterdamba, ahol a Heineken Zenecsarnok színpadán nyitott a bulit az Arch Enemy:

A körút apropójából az Arch Enemy néhány napja közzétett egy "hivatalos bootleg" klipet, ami a 'You Will Know My Name' című számhoz készült, Szöulban, a világkörüli 'War Eternal' turné ázsiai felvonásán.

Az Arch Enemy előző koncertsorozatának alkalmából, nemrég újra felvette és megfilmesítette 2014-es 'Stolen Life' című számát. A dal - ami eredetileg a tavaly megjelent 'War Eternal' albumon szerepel - 2015-ös verziójában már a banda új gitárosa, Jeff Loomis (ex-Nevermore) játéka hallható. Emellett a banda néhány új terméket is piacra dobott; köztük a 'War Eternal' album 500 példányszámra limitált, fekete-kék színű LP verzióját. A lemez egyébként november 20-án megjelent 'Tour Edition' változatban is, bónusz DVD-vel (amin a teljes szöuli koncert, és néhány hivatalos videoklip - köztük a 'Stolen Life' is helyet kapott).

A 'Stolen Life 2015' immáron elérhető digitális single formájában (az Amazon-on és az iTunes-on). Alentebb megtekinthető videoklipet Carlos Toro V. (Abysmo Films) rendezte - a forgatás Chilében zajlott, a banda legutóbbi dél-amerikai turnéja alkalmával.


Videó: Hollandiába ért az ARCH ENEMY európai turnéja (a Nightwish előzenekaraként)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás