Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RAGE - szöveges videó a 'War' című számhoz


2016-07-02

A legendás német power metal banda bemutatta új albuma, a 'The Devil Strikes Again' legújabb promó-videóját. Íme a 'War' szöveges klipje:

A 'The Devil Strikes Again' június 10-én jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Az albumot - amiről bővebben itt írtunk - 2015 szeptembere-októbere folyamán rögzítették, a Megafon Stúdióban (Burscheid, Németország) és a Soundchaser Stúdióban (Zandhoven, Belgium). A produceri munkákat Marcos Rodriguez és maga Peavy Wagner végezte; míg a keverés a híres metal-guru Dan Swanö (Marduk, Opeth, Dissection, Katatonia) és az ő saját Unisound Stúdiójában zajlott.

A 'The Devil Strikes Again' - a normál változatok mellett - megjelent 3CD-s digipakban (1000 példányszámra limitáltan), 2CD-s digipakban (korlátlan példányban) és dupla LP-n (fekete, fehér színben). Ezen verziók mindegyikén hat bónusz track kapott helyet (ezek közül három - Rush, SKid Row, Y&T - feldolgozás). A 3CD-s digipak egy bónusz koncertlemezt is tartalmaz - ezen a Rage legutóbbi, Helloween-nel közös turnéja lett összefoglalva. A rendeléseket itt lehet leadni.

A Rage eredeti tagjai 2015 februárjának elején jelentették be, hogy a továbbiakban külön utakon fognak járni; de míg Peavy Wagner társ-alapító új tagokkal folytatta a zenekar működtetését, addig Victor Smolski gitáros belevágott egy újabb neo-klasszikus, szimfónikus metal-projektbe, ami a Lingua Mortis Orchestra által kikövezett úton halad tovább. A szóban forgó alakulat az Almanac nevet viseli - erről részletesebben itt írtunk.


RAGE - szöveges videó a 'War' című számhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás