Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKULL FIST - helyzetjelentés


2016-07-02

A kanadai heavy / speed metal banda énekes-gitárosa, Zach Slaughter az alábbi hírekkel szolgált:

"Ha tartottátok a Skull Fist tempóját az évek során, tisztában lehettek azzal, hogy a kezdetek óta megállás nélkül turnézunk, de 2015 őszén megszakadt ez a folyamat. Ennek az az oka, hogy komoly problémák adódtak a hangommal; 2016 januárjában pedig közölték velem az orvosok, hogy hangszálaim közt cisztát találátak, és elsősorban ez az, ami megakadályoz a gondtalan éneklésben.

"Néhány hónapja átestem egy műtéten - azt mondták, hogy ez majd megoldja a problémát, de sajnos később kiderült, hogy van egy másik cisztám, ami szerencsétlenségemre szintén olyan helyen van, ahol blokkolásra kerülnek a magas hangok...

"Mindezek okán megkértem egy barátomat, hogy átmenetileg álljon be a helyemre. Egy nagyszerű srácról van szó, akivel sok időt töltöttem együtt az elmúlt években. Ő történetesen egykori dobosunk, Chris Steve testvére, Brian Stephenson. Elnézést kérünk, hogy az utóbbi időben elmaradtak a turnék, és új albumról sem adtunk hírt...

"Esetemben az a helyzet, hogy át kell még esnem egy kellemetlen műtéten. Brian-nel közös ázsiai turnénk után fog ez megtörténni, de utána remélhetőleg sikeresen felépülök, és újra énekelhetek. Mindez 100%, hogy a mindennapos ivás és cigizés eredménye; lévén egy aktívan turnézó banda volnánk - ez elkerülhetetlen dolog. El kell ismernem, hogy valójában sosem szoktam megfelelően "bemelegíteni" a hangom a koncertek előtt; ezért most ragadnám meg az alkalmat, és szólnék énekes-társaimhoz: tanuljatok ebből, mert a hangszál-műtét nagy szar dolog!

"Azt persze ne felejtsük el, hogy minket szó szerint nem állíthat meg semmi (a halálon kívül); mivel az a célunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk Nektek! Most is ez lesz a helyzet, viszont először történik meg olyan, hogy nem énekesként, csak gitárosként állok színpadra... Viszont ha így nézzük, ez egy igazán különleges alkalom, szóval ha tudtok, gyertek el minél többen!

"Felépülésem alatt természetesen folyamatosan értesítelek benneteket arról, mi a helyzet; így Ti lesztek az elsők, akik megtudják, mikor bulizunk újra együtt egy hatalmasat. Egyébként tényleg azon vagyunk most is, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki ebből a szart helyzetből. Emlékezhettek, hogy 3 évvel ezelőtt - amikor eltörtem a nyakam - szintén megoldottunk mindent, és jól jöttünk ki a dolgokból. Most sem olyan vészes a helyzet...".

A Skull Fist július 9-én indítja ázsiai turnéját, az indiai Bangalore-ban. Ezt követően, szeptember végén kezdetét veszi az európai turné, aminek keretében (október 26-án) a budapesti Barba Negrába is ellátogat a banda, a Suicidal Angels vendégeként. A teljes turné-beosztás itt, a budapesti buli Facebook-eseménye pedig itt érhető el. Hamarosan elérkezik az új album bejelentésének ideje is!

A Skull Fist 2014 januárjában adta ki második, 'Chasing The Dream' című nagylemezét, a NoiseArt Records jóvoltából. A lemezt - amiről lentebb elérhető a 'Back For Good' single videoklipje - világszerte komoly szakmabeli sikerek övezik.


SKULL FIST - helyzetjelentés
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás