Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a SERIOUS BLACK 'Mirror World' albumának első videoklipje: 'Castor Skies'!


2016-08-29

A Helloween egykori (1989-2001) gitárosa, Roland Grapow (aki jelenleg a Masterplan tagja) és a Blind Guardian volt (1987-2005) dobosa, Thomen Stauch közös bandája emellett hamarosan turnéra indul.

Attól függetlenül, hogy a nemrégiben alakult zenekart csupa jólismert metal-zenész alkotja, a tagok már a legelején kijelentették: itt nem érvényes az 'all-star' jelző, mivel egy valódi, önálló és független bandáról van szó.

A Grapow és Stauch mellett Mario Lochert (ex-Visions Of Atlantis), Dominik Sebastian (Edenbridge), Jan Vacik (ex-Dreamscape) és Urban Breed (ex-Tad Morose, ex-Bloodbound, ex-Pyramaze) énekes közreműködésében létrejött Serious Black egy kollektív dalszerzői munka eredményeképpen alkotta meg debütáló, 'As Daylight Breaks' című nagylemezét, ami egy "valódi kincs a dallamos klasszikus metal műfaj színterén. A Serious Black elsősorban az Avantasia és a Masterplan rajongók figyelmét keltette fel, de ugyanakkor erősen ajánlott minden metalistának, aki az egyedülálló virtuózok, a tökéletesen megszerkeszett nóták és a felejthetetlen dallamok híve".

A Serious Black bemutatkozó albuma - melyet a müncheni Dreamsound Stúdióban rögzített a banda, "mindenféle előzetes egyeztetést és ötletet mellőzve" - 2015. január 16-án látott napvilágot Európában (az USA-ban január 20-án). A megjelenést követően a banda azonnal európai turnéra indult a Hammerfall társaságában; idén nyáron pedig a Kamelot-ot kísérte nyári fesztivál-körútra. Most eljött az idő az első headliner turné bejelentésére is!

Míg a Serious Black második, 'Mirror World' című nagylemezének dalait írta, a tagok leszervezték első önálló európai turnéjukat, melyen a Sinbreed és a Messerschmitt fogja kísérni őket. A körút szeptember 22-én veszi kezdetét, Bécsben; három nappal később pedig a budapesti Dürer Kertbe is ellátogat a banda. Másik hír, hogy a Serious Black észak-amerikai színpadi debütálása szeptember 10-én, szombaton lesz esedékes, a világhírű Atlanta-beli ProgPower USA fesztiválon.

A 'Mirror World' album szeptember 9-én jelenik meg, az AFM Records jóvoltából. A munkálatokról bővebb infók a csapat Facebook-oldalán olvashatók. (Emellett hivatalos honlapja is van a bandának: Serious-Black.com).

A 'Mirror World' számos formátumban előrendelhető. Íme a lemez borítója és teljes dallistája:

01. Breaking The Surface
02. As Long As I’m Alive
03. Castor Skies
04. Heartbroken Soul
05. Dying Hearts
06. You’re Not Alone
07. Mirrorworld
08. Emotional Blackmail (digipak bónusz track)
09. The Life That You Want (digipak bónusz track)
10. State of My Despair
11. The Unborn Never Die
12. This Machine Is Broken (digipak bónusz track)
13. Hello Moon (digipak bónusz track)
14. Goodbye My Angel (digipak bónusz track)
15. I Show You My Heart (akusztikus) (digipak bónusz track)
16. Sealing My Fate (akusztikus) (digipak bónusz track)

Az album első single-dala, az 'As Long As I'm Alive' szöveges videoklip formájában látott napvilágot augusztus elején. A hónap végén megjelent az újabb dal, a 'Castor Skies' hivatalos kisfilmje is. Íme a premierek:

Az album hivatalos ízelítője alább érhető el:


Itt a SERIOUS BLACK 'Mirror World' albumának első videoklipje: 'Castor Skies'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás