Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Happy Never After' - itt az új SUICIDAL TENDENCIES dal ízelítője!


2016-08-31

A veterán kaliforniai thrash-punk Dave Lombardo (ex-Slayer) dobossal rögzítette új albumát, ami a 'World Gone Mad' címet kapta. Itt a második dal-premier!

A 'World Gone Mad' szeptember 30-án kerül a boltokba (CD-n, digitális formában és limitált dupla LP-n), a lent látható borítóval, és az alábbi tracklistával. A legendás zenekarnak ez az első albuma, amin Dave Lombardo dobol és Jeff Pogan gitározik (ez utóbbi májusban váltotta Nico Santorát).

01. Clap Like Ozzy
02. The New Degeneration
03. Living For Life
04. Get Your Fight On!
05. World Gone Mad
06. Happy Never After
07. One Finger Salute
08. Damage Control
09. The Struggle Is Real
10. Still Dying To Live
11. This World

Lombardo nemrég így nyilatkozott a Metal Wani rádiónak: "Egy tipikus és tradícionális Suicidal Tendencies albumra kell számítani. Mike Muir különleges dalszerzői stílusa ezúttal is megmutatkozik. Leginkább a banda korai munkáihoz lehetne hasonlítani ezt a lemezt: tele van punk-attitűddel".

Mike Muir frontember így nyilatkozott (az Eric Moore helyére érkezett) Dave Lombardo-ról: "Dave egy legenda, de ezt mindenki tudja. Sokan egyenesen a dupla basszus-témák keresztapjának nevezik őt; teszem hozzá, joggal. Egyszerűen csodálatos intenzitással képes játszani - zenei gondolkodása pedig annyira széleskörű, hogy totálisan bele tudja élni magát abba is, amit mi játszunk. Annak ellenére, hogy ő máshonnan jött, tisztában van a mi múltunkkal és örökségünnkel is. Az elmúlt években többször is turnéztunk együtt, ilyen vagy olyan formában; és mindig is jó haverok voltunk. Valójában ő is, és mi is ugyanabból az időből származunk, és ez erősen érezteti magát a kettőnk közti kölcsönhatáson".

A 'World Gone Mad' munkálatairól bővebben itt írtunk.

Íme az első dal-premier és egy dal-ízelítő az albumról:

Alább megtekinthető egy videó, amin Lombardo látható az új S.T.-album munkálatai közben:

A Suicidal Tendencies 2017 januárjában indul európai lemezbemutató turnéra; méghozzá a nevezetes 'Persistance' körút keretében, az Agnostic Front társaságában. Erről bővebben itt számoltunk be.

 


'Happy Never After' - itt az új SUICIDAL TENDENCIES dal ízelítője!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás