Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új instrumentális szólóalbumot és új bandát jelentett be Toby Knapp


2016-08-18

A Darken és az Onward zenekarok alapítója / gitárosa / producere új szóló-szerződést kötött a Crushing Notes Entertainment kiadóval.

Knapp soron következő, hatodik szólóalbuma, az instrumentális 'The Architect Of Paradox' szeptember 9-én jelenik meg. A 2013-as 'Static Warfare' folytatása itt rendelhető elő.

"Új lemezem egyfajta főhajtás a '80-as évek közepén a Shrapnel Records által kiadott, kultikus neo-klasszikus gitár-albumok előtt; lévén jómagam is ezeken nőttem fel" - közölte Knapp, aki nyolc vadonatúj shred-ópuszt vett fel a 'The Architect Of Paradox' albumra.

Knapp - aki pályafutását a Forced Religion nevezetű extrém metal bandában kezdte, de saját black metal bandával (Waxen) is rendelkezik, és alapítója / gitárosa / producere volt a Darken, illetve az Onward zenekaroknak - emellett bejelentette, hogy 2017-ben egy új, Affliktor nevű bandával tér vissza a színpadra. Az Affliktor - elmondása szerint - a klasszikus '80-as évekbeli német thrash metal (Kreator, Destruction, Sodom) hagyományait viszi tovább. Az új banda első lemeze várhatóan jövő tavasszal jelenik meg; ezt követően pedig nagyszabású turnéra indul a zenekar. Hivatalos bejelentés hamarosan...


Új instrumentális szólóalbumot és új bandát jelentett be Toby Knapp
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás