Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Október 20-án debütál Toby Knapp új bandája, az AFFLIKTOR - itt az új dal, a 'The Singularity'!


2017-10-09

Toby Knapp (ex-Godless Rising, Waxen, Where Evil Follows) multi-instrumentalista új black / thrash metalista bandája október 20-án, a Transcending Obscurity Records jóvoltából adja ki első nagylemezét.

Toby Knapp gitár-legenda - akinek a '90-es évek elején nagy része volt az extrém metal zene elterjesztésében - most egy Affliktor nevű bandával tért vissza. Az Affliktor alapvetően black / death / thrash metal zenében utazik, de természetesen fontos szerepet kapnak a gitárszólók és a shred-témák is. Toby tehát friss, új köntösben mutatja be azt a műfajt, aminek ő maga is pionírja. Attól függetlenül azonban, hogy az Affliktor professzionális zenei témákkal operál, Toby hű marad a stílus nyers, underground esztétikájához. Mindezt Mark Riddick hangulatos illusztrációi teszik még különlegesebbé. Egyszóval: az extrém metal műfaj sosem volt még ilyen izgalmas!

A Transcending Obscurity Records 2017. október 20-án adja ki az 'Affliktor' nagylemezt, a lent látható borítóval és az alábbi tracklistával:

01. Storms of Demogorgon
02. Born To The Breeder
03. Backwards Into Hell
04. Chaos Magick Totality
05. Burn The Earth
06. The Singularity
07. Planet Rogue
08. Nothing Shall Arise
09. Pazuzu Invoked

A 'Chaos Magick Totality' és a 'Storms Of Demogorgon' című tétel lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit a Bandcamp-en lehet leadni (digitális formában, CD-n és különféle pakkokban).

Újabban napvilágot látott a 'The Singularity' című szám is, amit Knapp így kommentált: "A dal gitár-témái egyfajta Trey Azagthoth / Jeff Hanneman-stílusban fogantak, de van benne némi Steve Vai-féle virtuozitás is. Mindehhez persze nagymértékű kreativitás szükségeltetett, ugyanis ez alapvetően egy black / death metal album, aminek tulajdonképpen nincsenek nincsenek korlátai".

Toby Knapp - aki pályafutását a Forced Religion nevezetű extrém metal bandában kezdte, de saját black metal bandával (Waxen) is rendelkezik, és alapítója / gitárosa / producere volt a Darken, illetve az Onward zenekaroknak, valamint szólóban is aktívan alkot - legutóbbi megmozdulásairól itt írtunk.


Október 20-án debütál Toby Knapp új bandája, az AFFLIKTOR - itt az új dal, a 'The Singularity'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás