Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tommy Johansson a SABATON új gitárosa


2016-08-22

A svéd power metalisták bemutatták Thobbie Englund utódját.

Englund júliusban távozott a Sabaton-ból (erről bővebben itt írtunk). A zenekar az elmúlt hétvégi Sabaton Open Air fesztiválon búcsúzott el gitárosától. Mint most kiderült, helyére a ReinXeed-ből ismert Tommy Johansson érkezett. Íme az ezzel kapcsolatos közlemény:

"Köszi Thobbe, helló Tommy!

"Gitárosunk Thobbe az elmúlt esti koncerten mutatkozott be, egy igazán mély hangvételű este során, a Sabaton Open Air fesztiválon. Megünnepeltük új albumunk megjelenését, miközben vegyes érzelmek közepette elbúcsúztunk egyik legjobb barátunktól.

"A jövő azonban meglehetősen fényesnek tűnik, mivel ezentúl Tommy Johansson-t láthatjátok velünk a színpadon. Ő ugyanis a Sabaton új gitárosa!"

Tommy így kommentálta megválasztását: "Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Sabaton-család tagja lehetek! Nagyszerűen érzem magam a srácok között; azt mondhatom, hogy ilyen kedves emberekkel még sosem találkoztam. Egészen 2005 óta követem a bandát - akkor láttam először élőben őket, és mondanom sem kell, azóta imádom is őket; szóval amikor felkértek engem a csatlakozásra, nem hezitáltam.

"Habár már korábban, 2012-ben is felkértek, különféle személyes okok miatt akkor még nem tudtam elvállalni a dolgot, és megadni mindent, amire a zenekarnak szüksége van. Akkor tehát még visszautasítottam a felkérést, de mindvégig kapcsolatban maradtunk. Thobbe egyébként egy zseniális gitáros és egy nagyszerű fickó!! Az én dolgom tehát nem az, hogy az ő cipőiben járjak; annál inkább az, hogy a lehető legnagyobb mértékben hozzájáruljak ahhoz, hogy a rajongók ezek után is büszkék legyenek ránk. Na szóval, alig várom már, hogy találkozzak újra veletek, és azt adhassam magamból, amire csak képes vagyok, a heavy metal zenét!".

A Sabaton augusztus 19-én adta ki az új, 'The Last Stand' című albumot, amiről bővebben itt írtunk.


Tommy Johansson a SABATON új gitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás